Швейцарці випустили годинник товщиною з монету

Швейцарська мануфактура Piaget вправляється у виробництві ультратонких годинникових калібрів вже понад півстоліття і заслужено вважається одним з найбільших фахівців в цій області. Днями вона представила свою нову унікальну розробку - механічний годинник товщиною всього два міліметри, і мова тут йде не про механізм, а про модель в цілому!

Годинники Anne Klein завжди рахувались еталоном найвищої якості, значущого соціального статусу їх володарів, а також показником їх неперевершеного естетичного смаку. І лише зараз в інтернет-магазині https://deka.ua/anne-klein/ ви зможете придбати чудові моделі хронометрів цього відомого американського бренду по найкращій в Україні вартості.

Модель Altiplano Ultimate Concept Watch, робота над якою велася інженерним департаментом протягом останніх чотирьох років, має ряд інноваційних рішень, і претендує на отримання відразу п’яти патентів.

У минулому грудні компанія представила модель з автопідзаводом Altiplano Ultimate 910P висотою всього 4,3 міліметра. Тепер справа стала за супервишуканим представником, оснащеним калібром 900P-UC з ручним заводом. Попередник Ultimate Concept мав висоту 3,65 міліметра, але завдяки ряду технічних можливостей марці вдалося домогтися зменшення цієї цифри на цілих 1,65 міліметра.

Одним з найбільш інноваційних досягнень зібраного прямо на задній стороні корпусу (він же - несуча плата) механізму є конструкція його балансового колеса. Встановлена ​​в положенні “9 годин” на шарикопідшипниковому механізмі, закріпленому прямо на каркасі, конструкція регулюючого елемента була повністю перероблена. Моста балансового колеса більше немає, як і традиційної конструкції, в якій регулюючий елемент встановлений на протиударній системі Incabloc.

Міст балансу, внутрішнє кільце шарикопідшипникового механізму і ролик утворюють неподільне ціле.

Інноваційний барабан з запасом ходу на 44 години в положенні “6 годин” також має особливу відмінну конструкцію. У нього немає кришки і фіксуючого коліщатка. Ходова пружина з підшипником безпосередньо вбудована в каркас.

41-міліметровий корпус виготовлений з наджорсткого високотехнологічного сплаву на основі кобальту, що не дозволяє механізму деформуватися, незважаючи на його виняткову тонкість. Сама ж мініатюризація деталей досягла нових вершин: при тому, що в традиційних механізмах товщина деяких коліс складає 0,2 міліметра, тут аналогічні компоненти мають розміри в 0,12 міліметра.

Товщина годинникого скла також була зменшена до 0,2 міліметра в порівнянні зі стандартним одним міліметром.