Намет-мрія для туристів: сам розкладається, має сонячні батареї і багато іншого

Якщо ви не уявляєте свого життя без туризму і походів з наметами - ця знахідка змусить ваше серце битися частіше. Кемпер зі стажем Джейк Джексон винайшов намет-мрію: він самостійно розкладається і складається в лічені хвилини, та ще й оснащений сонячною батареєю, що дасть можливість заряджати телефони та інші необхідні гаджети. І це ще далеко не все переваги дійсно унікального намету Cinch!

Часто проводите свій час у туристичних походах, чи полюбляєте нетривалі вилазки на природу з друзями, або сім’єю? Завітайте до магазину спорядження для активного відпочинку і туризму ExStream, саме тут представлено широкий асортимент наметів, рюкзаків, спальників, тентів, термобілизни, а також аксесуарів та приладдя для спорту найвищої якості.

Свою розробку кемпер і простий хлопець з Англії Джейк Джексон назвав Cinch, і коли він 15 серпня виставив цей стартап на сайт Kickstarter, буквально за першу добу проект зібрав більше £ 180 тис., Хоча мета Джейка була зібрати приблизно £ 30 тис. А це значить, що намет дійсно заслуговує на увагу. Як вже і згадувалося вище, у наметі передбачено саморозкладний каркас, через що поставити його можна за пару хвилин. Також в коснструкцію вбудована сонячна батарея з акумулятором ємністю в 13 000 мА-ч, а всередині є USB-порти, за допомогою яких можна заряджати гаджети.

А ще в Cinch є додатковий тент, здатний відображати сонячні промені, через що в наметі літнім ранком не буде задухи, з якою добре знайомі власники звичайних наметів. Крім того, розробник подбав і про те, щоб усередині не утворювався конденсат, для цього стіни свого намету він зробив двошаровими і з додатковим захистом від вологи.

В якості додаткових маленьких переваг - світлодіодні кілочки намети і світловідбиваючі шнури, які завжди буде видно в темряві, і об них ніхто не спіткнеться. Ну а всередині Cinch є ще і два LED-ліхтарики. Вага двомісного варіанту такого намету - 5 кг, а це на 1-1,5 кг більше, ніж у простих наметів.

Як кажуть, Cinch! можна буде купити за £ 190, але доведеться окремо доплатити $ 90 за сонячні батареї, а також $ 55 за сонцезахисний тент. З нетерпінням чекаємо зими 2018 року, коли намети надійдуть у масовий продаж.