На висоті: 8 корисних лайфхаків, які полегшать життя любителькам туфель на підборах

Величезна гардеробна кімната з великою кількістю красивого взуття ... Про це, напевно, мріє кожна представниця прекрасної половини. І правда, що може бути красивіше стильної жінки в модному вбранні і крутих "човниках" на високій шпильці?

Туфлі на високих підборах володіють чарівною здатністю підвищувати жіночність їх власниці, одночасно надаючи додаткову впевненість в собі, візуально подовжуючи ноги і, звичайно, покращуючи настрій. Вони можуть не тільки підкреслити фігуру, а й показати в новому світлі звичайнісінькі джинси і футболку, а також можуть бути важливим акцентом до коктейльної сукні. І якщо раніше дістати хороші туфлі було досить проблематично, зважаючи на дорожнечі і дефіцит, то сьогодні практично не відчувається проблема з вибором, для прикладу, ви тут https://mercury-shoes.com/16-tufli ви знайдете велике різноманіття чудових моделей на любий смак. 

Але іноді трапляється так, що улюблена пара туфель сильно натирає або тисне. Як впоратися з цією проблемою? Вихід з цієї ситуації є. Застосовуючи ці хитрощі, можна отримати тільки задоволення від носіння улюбленої пари.

Лайфхак №1

Щоб розносити тісне взуття, потрібно надіти під нові туфлі пару зимових шкарпеток (попередньо шкарпетки можна намочити водою) і прогулятися по дому. Найкраще носити туфлі до тих пір, поки шкарпетки не висохнуть. Можна їх підсушити феном. Цей старий перевірений спосіб дійсно допомагає! Таким чином можна розносити взуття приблизно на половину розміру.

Лайфхак №2

В якості абсорбуючої устілки можна використовувати звичайну щоденну прокладку. Такий незвичайний спосіб допоможе уникнути зайвого ковзання стопи усередині взуття і появи больових відчуттів при терті. До того ж, увечері, викинувши прокладку, можна позбутися неприємного запаху туфель.

Лайфхак №3

Для того, щоб цілий день ходити на високій шпильці і при цьому не відчувати болю в ногах, перед тим, як взути туфлі, потрібно обмотати пластиром 3-й і 4-й пальці на нозі. Справа в тому, що ці два пальця мають загальний нерв, який і провокує больові відчуття при ходьбі у взутті на підборах. Якщо ж їх поєднати і не дати їм розходитися в процесі ходьби, нерв перестане скорочуватися, а пальці не будуть хворіти. Спосіб незвичайний, але він, дійсно, працює!

Лайфхак №4

Трапляється, що взуття настільки слизьке, що на кожному кроці буквально валить вас з ніг. Щоб вирішити цю неприємність, потрібно злегка затерти підошву туфель наждачним папером в місцях зіткнення з землею.

Лайфхак №5

Щоб уникнути появи мозолів і пухирів, можна використовувати спеціальні смужки і подушечки для взуття, які добре кріпляться з внутрішньої сторони і забезпечують шкірі надійний захист. Придбати їх можна в аптечній мережі або через інтернет. Якщо коштів на це немає, то можна просто натерти проблемні місця всередині туфель звичайним сухим дезодорантом.

Лайфхак №6

Щоб зафіксувати стопу всередині у взутті і уникнути натирання, потрібно нанести на неї звичайний лак для волосся. Цей спосіб не тільки забезпечує фіксацію, але і добре переноситься шкірою. Так, досить незвично. Але працює!

Лайфхак №7

Брудні плями і подряпини на замшевих туфлях можна прибрати за допомогою звичайної манікюрної пилочки. Для кращого ефекту спочатку потрібно протерти туфлі сухою ганчіркою і постаратися максимально очистити взуття від бруду. Потім пилкою для нігтів потрібно злегка зачистити це місце. Але не потрібно терти занадто сильно, щоб не зіпсувати замшу.

Лайфхак №8

Сальні плями, які нерідко з’являються на взутті із замші, легко видалити за допомогою вівсяної муки. Невелика кількість борошна потрібно втерти в пляму і залишити на 30 хвилин. А після цього просто протерти пляму шматочком тканини.