Print the Future має намір завоювати ринок меблевого 3D-друку

Магазин Print the Future на Манхеттені нагадує звичайний салон дизайнерських меблів. Але якщо придивитися, то можна помітити, що у табуретів, столів, котрі знаходяться тут занадто витончені форми, а в задній частині магазину шумить 3D-принтер.

Ідея творців магазину була в тому, щоб дати спільноті дизайнерів меблів можливість матеріалізувати свої ідеї за допомогою 3D-друку. Такі технології дозволять дизайнерам бути більш сміливими, а клієнтам отримати доступ до складних і цікавих виробів за доступною ціною.

Компанія більшою своєю частиною існує в інтернеті. Друкує різні предмети інтер’єру спільно з партнерами зі Швеції та Німеччини. Магазин, про який йде мова, розташовується на Манхеттені. І, за словами творців, це перший крок до поширення таких магазинів по всьому світу. У них покупці зможуть безпосередньо брати участь в створенні своїх меблів, стежити за її виробництвом і відразу ж забирати роздрукований товар.

У планах компанії захопити 5-10% ринку 3D-друку. За прогнозами, до 2020 року він досягне $ 35 млрд. Для цього було вирішено спочатку вийти на ринок меблів. Print the Future пропонує унікальний дизайн, або створює його з клієнтом, а створення готового продукту займає не більше доби. Вартість одного предмета 3D-меблів від $ 500 до $ 1500.

Поява офлайн-магазинів, куди зможе прийти покупець - важлива частина плану Print the Future. Коли справа стосується технології 3D-друку, то необхідно, щоб покупець бачив, як народжується продукт, вважають творці магазина.

Команда Print the Future передбачає, що в майбутньому можна буде довести ідею до досконалості. Якщо технологія тривимірного друку стане популярнішою, то 3D-друкарні або спеціалізовані магазини з’являться буквально на кожному розі. Людині не доведеться їхати кудись, вона просто відправить вподобаний макет в сусідню друкарню, а через пару годин заїде за готовим товаром.

На тлі прогресу технологій 3D-друку очікування Print the Future здаються цілком осмисленими. Якщо на принтерах вже друкують будинки, автомобілі і людські кістки, то запустити масове 3D-виробництво незвичайних табуреток і диванів вже не здається чимось складним.

Если вам требуется качественная, функциональная, стильная и по доступной стоимости мебель для ресторанов, баров, обратите внимание на выгодные предложения от компании-производителя Newperformance. На сайте компании вы сможете оценить замечательные модели на металлокаркасе: столы, стулья, кресла, диваны, которые идеально впишутся в любой интерьер.