5 чоловічих трендів зима-весна 2018

Зараз чоловіча мода настільки багатогранна, що кожен може знайти те, що йому до душі, і підкреслити свою індивідуальність. Розповідаємо, на що ж обов'язково варто звернути увагу в цьому сезоні.

Чоловіча мода давно вийшла за рамки недоступного. У наш час дуже важливо бути не тільки внутрішньо одухотвореним, а й зовні виглядати так, що ви в курсі того, що відбувається в модному світі. І необов’язково стильне, добротне вбрання повинно коштувати шалених грошей. Вам обов’язково сподобається чудова вигідна пропозиція недорогая мужская одежда оптом від інтернет-магазину Chia.ua. - ідеальне поєднання ціни і якості!

Клітка

Почнемо з одного з найактуальніших принтів в цьому сезоні, який не міг обійти стороною чоловічу моду. Зараз з таким принтом можна знайти абсолютно все, починаючи з верхнього одягу, закінчуючи прямими брюками. Якщо вибір пальто в клітку може здатися занадто ризикованим кроком, почніть з цікавої сорочки. Тільки нехай це буде не фланелева сорочка, а сорочка з англійською кліткою.

Піджак

Це елемент гардероба стане в нагоді всім. Незалежно від того, чи є ви любителем джинсів і кросівок або класичних брюк з туфлями - в обох випадках хороший і правильний піджак буде до місця. Все залежить від тканини і силуету. До повсякденних образів можна додати бавовняний жакет, а для ділових зустрічей вибрати напівприталений піджак костюмного крою. Таку річ можна носити під верхнім одягом, створюючи ефект багатошаровості, який зараз досить актуальна.


Светр

Не можна пройти повз одного з найбільш базових елементів чоловічого осіннього гардероба - светри або джемпери. Вибір вражає, і не загубитися в ньому іноді буває досить складно. Краще відмовитися від незвичайних і складносурядних комірів на користь більш простих круглих або V-подібних вирізів. Тут добре працює правило: чим простіше, тим краще. Також зверніть увагу на водолазки, вони можуть бути, як з більш тонкого трикотажу, так і з додаванням вовни.

Пальто

До сих пір багато чоловіків дуже негативно ставляться до пальто. Але у нього є ряд переваг. В першу чергу склад: тканина може бути з додаванням або повністю з вовни, завдяки чому пальто буде досить теплим, як на осінь, так і на зиму. Плюс, пальто робить образ більш зібраним і елегантним. Але це не означає, що, якщо ви дотримуєтеся спортивного стилю, пальто вам не потрібно. Вони бувають як прямими, класичними, так і з капюшоном. Віддавати перевагу краще природним відтінкам, таким як, сірий, хакі, синій або чорний.


Аксесуари

Наостанок хочеться звернути вашу увагу на аксесуари. Невеликі деталі можуть зробити звичний образ більш складним і продуманим. Наприклад, якщо додати цікавий картатий шарф на улюблену куртку, образ заграє новими фарбами. Або якщо ви любите монохромні образи, зверніть увагу на цікаве взуття. Це не означає, що потрібно терміново купувати неоново-зелені кросівки, досить перфорації на туфлях або невеликого металевого замка на черевиках.

Експериментуйте і у вас все вийде!