Tabula Sense: стіл з USB-хабом, який зарядить смартфон, і підігріє каву

Ваша кава ніколи не охолоне, залишений на столі телефон не розрядиться в найбільш невідповідний момент, а дешеві колонки монітора не будуть більше псувати якість музики з вашої колекції. А все завдяки незвичайному робочому місцю - розумному столу Tabula Sense.

Tabula Sense - не просто красивий стіл, який оцінять любителі Apple за його мінімалістичний дизайн, що нагадує стилістику «яблучної» продукції. Це комфортне робоче місце з цілим пакетом затребуваних технологічних опцій: bluetooth-колонками з відмінним звучанням, бездротовою зарядкою для смартфона, індукційним підігрівом напоїв і USB-хабом. Розробники не забули і про здоров’я клієнтів, які багато часу проводять в сидячому положенні - є версія столу з електромеханічними ніжками і регулюванням висоти.

Для зручності під час перевезення з місця на місце цей стіл зробили розбірним, причому складається він досить просто, а якщо вам потрібно швидко і якісно зібрати меблі в Києві, хороших майстрів ви знайдете на сайті сборка-мебели.укр.

Ідея запуску виробництва меблів з вбудованою електронікою прийшла засновнику компанії Tabula Sense Андрію Рогозіну півтора роки тому. У той час він працював в компанії, яка займалася рекламним виробництвом і дизайном, але в кризу працювати в цій сфері, за словами Рогозіна, стало «не дуже весело». Після декількох обговорень з колегами було вирішено розпочати виробництво сучасних технологічних меблів з потенціалом на експорт. В якості першого продукту вирішили зробити робочий стіл.

У Tabula Sense вбудовані чотири основні опції: bluetooth-колонки потужністю 20 Вт, індукційний нагрівач напоїв, бездротова зарядка для мобільних телефонів і USB-хаб.

«Нам часто задають питання, мовляв, в ролику керамічна чашка, а індукція не працює з керамікою. За фактом ми використовуємо спеціальні чашки бренду Tabula Sense з вбудованою в дно металевою пластиною. USB-хаб зручно використовувати, наприклад, якщо ви користуєтеся iMac, у якого флешка підключається ззаду, або ваш системний блок стоїть під столом. Один з трьох виходів USB-хаба, розташованих праворуч від користувача, створений для зарядки смартфона в разі, якщо телефон не підтримує бездротову зарядку», - пояснює Рогозін.

Габарити столу, що працює від електромережі 220 В, складають 140 на 70 см, товщина - всього 4 см. Стільниця зроблена з фанери, обробленої натуральним шпоном, торці столу - з анодованого алюмінію. Саме ця деталь дизайну відсилає нас до популярної продукції Apple.

«У випадку з торцями ми намагалися добитися фактури, максимально схожою на Macbook. Здається, нам це вдалося», - каже Рогозін.

Стіл поставляється в двох версіях - з звичайними (дизайнерськими) і подовжуючими ніжками.

«Досить часто замовляють комплектацію з подовжуючими ніжками. Це дуже корисна функція, якщо ви дбаєте про своє здоров’я, так як тривала робота за комп’ютером так чи інакше позначається на спині. Є варіант працювати стоячи, але в цьому випадку через якийсь час заболят ноги. А регульована висота дозволяє поєднувати періоди роботи сидячи і стоячи. Вважається, що оптимальне співвідношення - дві години - сидячи і півгодини - стоячи. Такий графік дозволяє знизити навантаження на спину і в цілому відчувати себе більш здоровим», - каже Рогозін.