Універсально і стильно! Модні кардигани 2018

У гардеробі кожної жінки є речі, які отримали статус універсальних завдяки тому, що одягнути їх можна практично на всі випадки життя. До таких елементів жіночого гардеробу можна віднести модні кардигани для жінок, фото яких підтверджують, що модні жіночі кардигани можуть приємно дивувати різноманітністю фасонів, фактур і забарвлень.

Кардигани - це ще один модний позасезонним тренд, який щільно закріпив свої позиції в жіночій моді, створюючи небувалу конкуренцію піджакам, жакетам та демісезонним пальтам.

Якщо подумати, то модні кардигани в декількох варіантах дійсно повинні бути присутніми в кожній жіночій шафі, адже іноді саме такої, на перший погляд, простої, але дуже стильної штучки і не вистачає лаконічному і стриманого комплекту.

Модні жіночі кардигани 2018, як складові стильних і оригінальних луків, представлені модельєрами в короткому, подовженому, довгому варіанті.

Крім того, що цей предмет гардиробу можна побачити в типових варіантах, сьогодні вельми популярними стали модні кардигани для жінок асиметричної форми, стильні кардигани-пальто, красиві в’язані моделі, а також нестандартні модні кардигани-пончо, лало, варіанти оверсайз.

Відзначимо, що модні для цього року жіночі кардигани - це не тільки вироби з вовни, теплі в’язані кардигани грубої і дрібної в’язки, але і красиві моделі з трикотажу, в’язані гачком, які ви спокійно можете одягнути, наприклад, увечері в теплий весняний або літній день.

У багатьох жінок виникає питання, як носити модні кардигани, з чим найкраще поєднуються це вбрання? Взагалі, їх можна поєднувати з різними речами, створюючи карколомні комплекти на кожен день. Просто експериментуйте, комбінуючи модні жіночі кардигани з одягом з різних стилів.

Шикарно будуть виглядати модні кардигани різної довжини з прямими або звуженими до низу джинсами, легінсами або штанами. А якщо доповнити їх стильними високими чоботами зі шкіри або замші, образ вийде дуже гармонійним.

Для жінок, які люблять спідниці, модні кардигани різної довжини і фасону також припадуть до смаку, адже вони не тільки добре поєднуються зі спідницею футляр, спідницею максі довжини, але і підкреслять витонченість вашої фігури в комплекті зі спідницею, і зігріють, коли одягати куртку або пальто вже не хочеться.

Часто трикотажні, чи вовняні кардигани на блискавці в комплекті з високими чобітьми, туфлями доповнюють сукні в класичному або діловому стилі. Це виглядає досить стильно!

Якщо ви вибрали модні кардигани-пальто, красиві в’язані моделі в короткому або подовженому варіанті, до плаття це саме те.

Щоб виглядати вищими, жінкам варто одягати кардигани в подовженому варіанті з взуттям на високих підборах.

Красиві і модні кардигани 2017-2018 також будуть не зайвими, якщо ви створите яскравий за колірною гамою комплект, доповнивши його нейтральним і спокійним за кольором подовженим або коротким кардиганом в стриманому фасоні.

https://ua-tao.com/market/zhenskie-kardigany