Куди в Україні поїхати на море цього літа?

Незважаючи на досить нестабільну соціально-економічну ситуацію в Україні, в цьому літньому сезоні багато українців все ж збираються на курорти. Але тепер, з урахуванням зростання цін на відпочинок в 2018 році більшості потенційних туристів доведеться заново переосмислити підхід до вибору і морського курорту, і класу номерів в готелях.

Швидше за все, Вам не складе великих труднощів підібрати собі готель або номер, який буде відповідати можливостям Вашого бюджету на запланований відпочинок.

У зв’язку з існуючою соціально-економічною обстановкою у багатьох жителів України з’явився інтерес до проведення свого відпочинку на курортах всередині країни. Аналіз пошукової системи Google показав, які курорти викликають найбільший інтерес. Серед них: Коблево, Одеса, Кирилівка, Залізний порт, Бердянськ, Генічеськ, Скадовськ, Чорноморськ, а також Очаків, Затока, Кароліно-Бугаз, Затока, Грибівка. Лазурне, Седово.

Коблево - курорт для сімейного відпочинку

Для сімейного відпочинку найбільше підходить невелике курортне селище Коблево, особливо коли разом з Вами будуть відпочивати діти. На території курорту розташувалися готелі, які характеризуються різною ціновою політикою. Ви можете підібрати собі номери з підвищеним комфортом, а також і економ-клас

Всі бази відпочинку на курорті Коблево розташувалися уздовж узбережжя Чорного моря, і знаходяться поруч з пляжами. Тому, добиратися до пляжів разом з дітьми не складе великих труднощів. На курорті розташована велика кількість оздоровчих дитячих таборів. Крім цього на території курорту дуже добре розвинена інфраструктура. До достоїнств курорту Коблево відноситься поєднання сонячної терапії, чистого моря і соснових лісів.

Одеса - перлина біля моря

Курорт Одеса підійде в першу чергу для дорослих і любителів екстриму. Тут добре розвинена інфраструктура великого міста. На його території знаходиться безліч нічних клубів, торгових центрів і різних парків і найголовніше - безліч довгих пляжів, які задовольнять будь-якого відпочиваючого, починаючи від самого просто «Ланжерон» і закінчуючи класом люкс місцевої «Аркадії». З місцем проживання Вам запропонують безліч різних варіантів житла.

Курорт Одеса знаменитий своїми пам’ятниками історії і архітектури. Ви можете помилуватися унікальними забудовами старого міста - Оперним театром і Потьомкінськими сходами.

Курортна зона Кирилівка

Азовське море володіє рядом переваг, які особливо відчуваються на сонячному курорті Кирилівка. Вода на мілководних пляжах прогрівається досить швидко, тому вже на початку курортного сезону вона може досягати 23 оС.

Примітно те, що майже всі готелі розташувалися на першій лінії від морських пляжів, а це дуже привабливо для відпочиваючих. Тут Ви побачите безліч зелених насаджень, і кругом спокійно і тихо. Особливо порадує батьків той факт, що для дітей пропонують адаптоване харчування.

Порадує аквапарк, а також безліч дивовижних скульптур. Тут Вам також запропонують безліч свіжих фруктів по досить демократичних цінах.

Залізний порт

Цей курорт досить популярний серед відпочиваючих, які хочуть відпочити від міського шуму і суєти. Тут все створено найкращі умови для оздоровлення, серед яких слід відзначити гаряче джерело, приймаючи ванни в якому ви можете полегшити безліч недуг.

Поруч з Залізним Портом можна побачити дивовижні історичні, архітектурні та культурні пам’ятки. Серед них слід відзначити Чорноморський біосферний заповідник, який слід відвідати кожному відпочиваючому.