Встановлюємо французький балкони: всі за і проти

У наших містах є багато «хрущовок», де невелика ширина плити балкона, також багато цегляних будинків, у яких є довгі і вузькі лоджії. При звичайній обшивці балкон або лоджія звужуються ще більше (за рахунок каркаса і облицювання). У таких випадках зручно замовляти балкон чи лоджію з розширенням, але це, знову-таки, вимагатиме додаткових витрат.

Слід враховувати той момент, що за рахунок виносу розшириться тільки верхня частина балкона (за рівнем вікон), нижня частина залишається незмінною. У цих випадках вас можуть виручити французький балкон або французька лоджія, які дають можливість економити дорогоцінні сантиметри ширини приміщення.

Ще одним плюсом «французького балкона» є збільшення освітлення, яке потрапляє в кімнату.

Для кращої теплоізоляції майстри рекомендують встановити конструкції з ПВХ профілю Rehau з енергозберігаючими двокамерними склопакетами. Іноді встановлюють матове, дзеркальне і тоноване скло.

Можлива установка розпашних стулок, але частіше використовуються розсувні конструкції, так як вони зручніше відкриваються і економлять внутрішню площу приміщення.

Установка французьких балконів вимагає точного розрахунку в залежності від вітрового навантаження на конструкцію. Крім цього необхідно знати, що установка французького балкона з профілю ПВХ, що має велику масу, вимагає достатньої міцності плит, на які вони встановлюються. До речі, по посиланню балконы киев ви зможете замовити цей, та інші типи балконів.

Не виключено, що перед установкою французького скління балкона потрібно ремонт або реконструкція бетонної основи. У будівлях «сталінської» і «хрущовської» епох рекомендується замовляти тільки більш легкі алюмінієві розсувні вікна.

До недоліків французького скління можна віднести високу вартість французьких вікон, яка залежить від використання в віконних конструкціях різних додаткових опцій (наприклад, термоотражающим плівки, ламінованих профілів ПВХ, шпросов різної кольорової гами). Ще один мінус - вважати відсутність підвіконня для тих людей, яким він необхідний.