Вибір дитячої коляски: кілька простих порад

Нашим мамам і бабусям було з нами нелегко, але, у всякому разі, у них не було можливості все ускладнювати. На мотузках сушилися марлеві підгузники, а матері везли немовлят в однакових колясках з великими колесами. З тих пір світ сильно змінився, і сьогодні вибір коляски для дитини став однією з найбільших проблем.

На ринку представлений широкий асортимент з величезною різницею в ціні, і ви, очевидно, хочете купити найкращу, наймоднішу і найкрасивішу коляску з усіх. Тоді вам точно сподобаються чудові моделі, представлені в інтернет-магазині http://mamaimalysh.com.ua/, які окрім функціональності і естетичної привабливості приємно здивують доступною ціною. Немає нічого неможливого, але ви повинні враховувати кілька важливих критеріїв, і якщо ви знаєте, чого хочете, то зможете трохи заощадити. Давайте розглянемо деякі особливості.

Одне з ключових питань - де і як ви будете використовувати коляску. Якщо ви гуляєте в основному в центрі міста, по тротуару, вам підійде коляска з маленькими колесами. Але, якщо ви плануєте проводити більшу частину часу, гуляючи по пересіченій місцевості, поганим дорогам, або здійснювати тривалі прогулянки, вибирайте коляску з великими колесами і хорошою пружинною підвіскою.

Якими транспортними засобами ви збираєтеся користуватися? Багато мам керують автомобілем кожен день, тому коляска для них знаходиться на другому місці. Якщо ви - одна з цих багатьох, вам доцільно купити легку коляску, яку можна скласти і прибрати в багажник. При покупці обов’язково перевірте, чи дійсно розмір коляски підходить по габаритам вашого автомобіля. Не завжди це можливо зробити на око. Якщо ви часто користуєтеся громадським транспортом і вам доведеться маневрувати на вузьких сходах або заходити в маленький ліфт, вага і ширина коляски в такому випадку - основні показники. Крім того, нелегко кожен день ходити за покупками з широкою коляскою з великими колесами.

Після того як ви визначилися з зовнішнім виглядом коляски, давайте звернемо увагу на різні їх типи. Багатофункціональні коляски, або 3-4 в одній, є найбільш практичними, так як ви легко зможете додати до ходової частини автокрісло, люльку або прогулянкове сидіння за допомогою адаптерів. Зрозуміло, ви повинні переконатися, що всі частини з одного товарного ряду або сумісні один з одним.

Багато батьків занадто пізно розуміють, наскільки важлива можливість розгорнути дитину обличчям до себе і навпаки, тому переконайтеся, що в конструкції коляски це передбачено. Для комфорту батьків, найкраще вибирати коляску з регульованою висотою ручки, таким чином, всі члени сім’ї зможуть охоче і з комфортом управлятися з коляскою.

Якщо ви багато гуляєте по тротуару, переконайтеся, що коляска має поворотні колеса і надійні гальма, проте для прогулянок по поганих дорогам або пересіченій місцевості це може стати реальним недоліком. Перебуваючи в магазині, оцініть наскільки компактно і легко складається і розкладається коляска. При виборі кольору, подумайте, чи плануєте ви залишити ту ж саму коляску і для майбутніх дітей. Вибирайте темну оббивку, яка легко знімається і миється.