Що потрібно знати при виборі профнастилу. Поради від “БУДСЕРВИС ТК”

Профнастил в сучасному будівництві все частіше вибирають в якості покрівельного покриття. Цьому сприяють його безліч позитивних властивостей, таких як легкість, міцність і, звичайно ж, довговічність. Саме за допомогою цього матеріалу можна вдало підкреслити всі достоїнства будинку і надати йому неповторний зовнішній вигляд, що буде виділяти його на тлі інших будівель.

Сьогодні на будівельному ринку існує величезна різноманітність профлистів, що варто врахувати при виборі будматеріалів такого типу. Вибір, як правило, залежить від цінових характеристик, властивостей матеріалу і, звичайно ж, мети експлуатації.

Найбільш часто використовується профільований лист типу С8, що володіє відмінною надійністю, оптимальними показниками жорсткості, а також міцністю. Крім того, така модель матеріалу має невисоку вартість і чудові експлуатаційні якості.

Профнастил С20-С21 - це більш жорсткий матеріал. Такий вид зазвичай використовують для створення загороджувальних конструкцій. Будь-який паркан з нього буде виглядати дуже надійно і привабливо.

Зустрічаються як незабарвлені листи профнастилу, так і з полімерним покриттям різних кольорів. Незабарвлений коштує набагато нижче, але в більшості випадків під час проведення будівельних робіт замовники вважають за краще використовувати листи кольорового профнастилу. Перш за все, це обумовлено тим, що ці листи мають більш високу стійкість до корозійних процесів.

Виробників профнастилу на сьогоднішньому ринку досить багато, тому недосвідченому споживачеві, який бажає купити профнастил, підбір постачальника може здатися досить складним завданням, тому що продаж цього матеріалу здійснюються не тільки виробниками, але і посередниками. Посередники теж можуть поставляти відмінний матеріал за доступною ціною, адже згідно дилерським умовами, розцінки на їх товар не можуть бути вище заводських. Однак варто зазначити, що є й такі виробники, які використовують неякісну тонку сталь або ж відвертий брак.

Если вам требуется качественный и по доступной стоимости забор из профнастила, обращайтесь в “БУДСЕРВИС ТК”. На сайте компании вы узнаете о технологии изготовления этого материала, сферах применения, актуальных ценах, а также получить профессиональную консультацию.