Krato Beard Jewel Milano - оригінальні ювелірні прикраси для бороданів

Останніми роками в чоловічій моді проявився стійкий тренд - багато представників сильної статі стали носити бороди. Іноді ця мода приймає химерні форми, але частіше - це дійсно виглядає мужньо, брутально і красиво!

Багато акторів, і інші чоловіки-знаменитості як тільки з’являється можливість, відрощують бороди. Серед таких відзначилися і Бред Пітт, і Чак Норріс і Пірс Броснан.

Згідно з різними дослідженням близько 55% чоловіків у всьому світі мають хоч якусь рослинність на обличчі. Ті ж дослідження стверджують, що бородатий чоловік сприймається оточуючими як як більш зрілий, статусний і мужній. Борода - це символ гідності, стилю і унікальності, вона дає широкий простір для самовираження.

Взявши до уваги цей стильний тренд, модний бренд Krato Milano представляє перші і єдині в своєму роді прикраси для тих, хто хоче не просто виділитися з натовпу, але і блиснути своєю індивідуальністю. Це перша колекція прикрас для чоловіків, що носять бороду, таким чином висловлюючи свою деяку ексцентричність.

Прикраси з колекції від Krato Milano виконані у формі черепів, якорів і правильних кристалів, які можуть бути скомбіновані для більшої стильності.

Розробка та удосконалення прикрас для бороди зайняло близько року. Найбільшого клопоту доставила розробка надійного кріплення, яке б не тільки підійшло до будь-якого типу бороди, але і було б комфортне у процесі носіння. Всі, хто вже приміряв прикраси з колекції, залишилися задоволені і радять творцям поширити їх по всьому світу.

Асортимент прикрас для бороди від Крато Мілано досить широкий: Середній кристал ідеально підійде для короткої бороди. Великий кристал, череп і якір для середньої і великої довжини. Лімітована колекція ідеальна для великої довжини. Втім, прикраси від Krato Milano будуть виглядати приголомшливо навіть на короткій борідці. Також можна замовити і індивідуальну оригінальну прикрасу.

Бажаєте завжди виглядати стильно, оригінально і доглянуто? Запрошуємо до нового барбершопу, який нещодавно відкрився у самому центрі Харкова. На сайті retrobarbershop.kh.ua ви можете ознайомитися з послугами салону RETROBARBERSHOP, цінами, а також перевагами відвідин саме цього закладу.