Працювати стане веселіше: сумка, в якій можна пронести вино куди завгодно

«In vino veritas» - те, що істина у вині, добре знали ще тисячоліття назад. І свята, і будні в компанії п'янкого напою проходили набагато веселіше! Сьогодні мало що змінилося. Хіба що, вино стало доступніше фінансово, але абсолютно неприпустиме в громадських місцях. Як впоратися з цією глобальною несправедливістю придумали дизайнери з хорошим почуттям гумору. Тепер винце, чи інший алкоголь можна пронести «контрабандою» і розпити, де завгодно. Адже хто запідозрить у чомусь поганому чарівну жіночу сумку з маленьким секретом?

Любите вино? Тоді вам просто необхідна для нього спеціальна сумка. Так вирішили американські дизайнери з італійським світоглядом Bella Vita Bags. І запропонували всім цінителькам красивого життя придбати аксесуар з поетичною назвою PortoVino. На вигляд - звичайна сумка сучасної ділової леді: містка, лаконічна, стильна, такі можна ось тут https://anybag.ua/catalog/sumki_zhenskie/ хоч вже придбати. Але є у цієї “дівчинки” один маленький секрет. Точніше, секретне відділення.

Крім основного відділу, куди можна покласти документи-косметичку-телефон і навіть комп’ютер, в сумці є ще одна невелика кишеня. Абсолютно непомітна навіть, якщо побіжно зазирнути всередину.

Зрештою, цей секретний відсік не такий вже й малий: в нього з легкістю можна залити цілих півтора літра рідини. Так-так, саме залити: для цього в кишені передбачена спеціальна ємність. Ну а щоб насолодитися «контрабандою» в будь-який час дня і ночі, достатньо відкрити іншу «суто декоративну» кишеньку, розташовану зовні. І під нею виявиться кран! Непогано, правда?

Незважаючи на гумористичний концепт, PortoVino цілком можна використовувати просто як стильну і містку сумку: носити на роботу, брати в поїздки або дарувати подругам. А ще її завжди можна «зарядити» своїм улюбленим міцним (або і не дуже) напоєм.

Так що всім відповідальним цінителям подібних розваг радимо додати сумку PortoVino в свій секретний список цікавих девайсів, які дозволять пронести випивку куди завгодно. Головне, користуватися ними з розумом і почуттям гумору.