Чоловіча сорочка 2018: основні тренди і тенденції

Сорочка - актуальна в усі часи річ. У чоловічому гардеробі сорочка - річ номер один. Її можна носити в будь-який час року, міняючи образи, кольори і матеріал. Які сорочки можна вважати модними в цьому році, давайте розбиратися.

Класична чоловіча сорочка

Класика ніколи не вийде з моди, тому класична сорочка завжди залишиться на піку моди. У цьому році дизайнери пропонують строгі, стримані моделі з відкладеним коміром. Поєднувати таку сорочку можна з брючним костюмом, жилетом і різного роду аксесуарами як, наприклад, краваткою і запонками. До речі, інтернет магазин чоловічого одягу Павел зараз пропонує широкий асортимент чудових сорочок класичного і інших модних у цьому сезоні стилів

Сорочка в стилі мілітарі

Мілітарі - досить затребуваний стиль. Він кочує з сезону в сезон, і здається, що він ніколи не вийде з моди. Але це і не потрібно - речі в такому стилі виглядають чудово. Особливо чоловіча сорочка. Накладні кишені, погони і колір хакі - все це додає чоловікові не тільки смаку і стилю, але і брутальності.

Чоловіча сорочка без коміра

Здавалося б, яка сорочка без коміра. Але правила на те й існують, щоб їх порушувати, особливо якщо мова заходить про моду. Ось і багато дизайнерів в останньому сезоні представили серед своїх робіт сорочку без коміра. До слова, є також варіанти сорочки без рукавів. Зрозуміло, всі ці моделі виглядають хоч і незвично, зате дуже стильно.

Колір і матеріал

Якщо говорити про колір актуальних для цього сезону чоловічих сорочок, то найчастіше в цьому випадку використовують світлі відтінки: білий, бежевий, пастельний. Також актуальні бордові відтінки, сірі, зеленуваті і, звичайно ж, класичний чорний.

Що стосується матеріалу, то тут основна увага на денім, вовняних тканинах, шкірі і тонкому трикотажі. Доречно сказати про принти, що прикрашають чоловічу сорочку. У цьому сезоні це квітковий принт, геометричний малюнок і клітина.

Зірки в сорочках

Сорочка - улюблена річ в гардеробі багатьох зоряних персон. Особливо це стосується чоловіків. Так, зірка фільму «Ла-ла-ленд» Райан Гослінг - любитель класичної білосніжної сорочки. Причому актор завжди загортає її рукава. Напевно, цей «трюк» йому потрібен для того, щоб оголити лікоть, де красується його татуювання, а, може, так Гослінг просто намагається продемонструвати свій бездоганний смак і почуття стилю.

Жерар Батлер - ще один шанувальник білої сорочки. Тільки її рукава він не загортає, а, навпаки, розпускає, та ще й спеціально не застібає гудзики на рукавах. Виходить такий неприборканий, зухвалий образ, якому Батлер намагається частенько слідувати.

Метт Деймон і Джаред Лето обожнюють гавайську сорочку. Але якщо Метт носить її швидше в неофіційній обстановці, скажімо на прогулянці, то Джаред надягає таку сорочку на світські заходи. А чому ні? При правильно підібраному стильовому поєднанні і аксесуарах гавайська сорочка буде виглядати досить ефектно.

Пірс Броснан не любить пастельні сорочки, зате обожнює блакитні. По-перше, такий колір додасть ще більше блиску блакитним очам актора, а, по-друге, блакитна сорочка - безсумнівна класика.

Актор, режисер і просто улюбленець всіх жінок Бред Пітт не мислить своє життя без суворої сорочки чорного кольору. Взагалі він, також як його колишня дружина Анджеліна Джолі, дуже часто одягає речі чорного кольору. Вибір виразно вірний - чорний колір - символ стилю, смаку і бездоганності.

Ще один голлівудський красень Джонні Депп за синю сорочку. Її він поєднує з вишуканим синім кулоном на шиї - Джонні любить прикраси - і синіми окулярами. Образ карколомний - навіть додати нічого!