Італійський бренд прикрасив шкіряні сумки татуюванням

Італійський взуттєвий бренд Tod's і татуювання здавалося б складно поєднуються між собою. Але днями все змінилося після того, як віце-президент компанії Дієго Делла Валле представив рекламний кампейн нових аксесуарів з відомою британською художницею по татуюванню Саірою Ханжан.

Спеціально для Tod’s Ханжан створила ескіз татуювання з міфічною істотою, який вона перенесла вручну на поверхню шкіряних сумок з золотим декором.

“Кожна сумка має свою окрему розповідь,” - пояснює Саіра, яка витратила близько 22-ї години на розробку кожного окремого ескізу.

“Саіра працює з найменш обробленою і найдорожчою шкірою, яка у нас є. Такий матеріал найбільш підходить для такої тонкої роботи”, - говорить Делла Валле, вказуючи на карамельного кольору сумку, розташовану на столі майстерні. Ханжан акцентує на тому, що частково процес створення малюнка аналогічний тому, як наносять татуювання на людське тіло.

“Я навіть використовувала вазелін для змазування шкіри, щоб допомогти голці проникати трохи глибше”, - додала художниця.

Всі сумки створені Саіри Ханжан випущені обмеженим тиражем і будуть представлені на полицях магазинів Tod’s по всьому світу. Крім того, компанія планує випустити більш комерційний варіант сумки для капсульної круїзної колекції.

А тим часом в інтернет-магазині https://empirebags.com.ua ви знайдете чудові чоловічі і жіночі сумки інших відомих світових брендів.

Варто зазначити, що Tod’s - це ім’я з віковою історією. За цей час змінювалися фасони, тренди, кольори, але головний принцип марки - якість і унікальність залишилися незмінними. Якщо ви любите поєднувати в своєму образі елегантність і зручність Casual, то це ваш бренд.

Все почалося в 1920 році. В цей час Філіппо Делла Валле відкрив маленьку фабрику з виробництва взуття. Перші вироби марки продавалися під назвою JP Tod’s.

Популярність прийшла до марки тільки через 58 років. У 1978 році Дієго Делла Валле (онук глави компанії) створив знамениті мокасини Tod’s. У чому полягала їх унікальність? На поверхні підошви взуття розміщувалися 133 шипа. Пізніше ця технологія була запатентована під назвою Gommino. Спочатку таке взуття призначалося виключно для водіїв, але воно настільки полюбилося чоловікам, що незабаром їх стали носити абсолютно всі.

З 1997 року керівництвом концерну була розроблена і запущена у виробництво лінія сумок. Вироби не тільки мали цікавий дизайн, але і відрізнялися високою якістю. Сумки виготовлялися тільки з найкращої шкіри. Експерти Tod’s розробили інноваційну технологію, завдяки якій аксесуар не втрачав форму і не деформувався. На той момент це була справжнісінька інновація.