Музика з собою. Обираємо ідеальні навушники

Ще пару років тому можна було задовольнятися однією парою навушників для всієї техніки, і чим простіші і дешевші було «вуха», тим краще. Все одно півтона можна було розібрати тільки на хорошій техніці. Сьогодні ж, коли вся потрібна техніка уміщається в смартфоні, основними джерелами якісної музики стали Apple Music і GooglePlay. Смартфон отримав беззастережну перемогу над МР3-плеєром, і подарував нам можливість слухати музику високої якості в будь-якому місці і в будь-який час. Якщо, звичайно, ваші навушники це дозволяють.

Навушники - такий же важливий аксесуар, як, наприклад, взуття. Звичайно, можна купити собі кеди, щоб “розсікати” і в бенкет, і в світ. Але не завжди це буде доречно, і не завжди зручно. А в деяких колах такий підхід просто не зрозуміють. Для задоволення всіх запитів і потреб користувача створили гігантську кількість дизайнів, видів і форм навушників. До того ж, ціновий діапазон дозволяє відшукати покупку відповідну бюджету.

Які навушники підійдуть до улюбленого жанру музики?

Любителі року, зрозуміло, відразу можуть хапати з полиць легендарну фірму Marshall. Елегантний дизайн, м’які приємні баси і не така вже кусюча ціна (прикладом тому є Marshall Mode). Якщо ж бренд вам не по зубах, то вибір все ще є - серед навушників JBL (зокрема, JBL T110).

Якщо подобається тільки класична музика, то вам варто звернути увагу на Harman Kardon Soho BT. Любителів блюзу і джазу порадує Sony Extra Bass. Плавний перехід між частотами і чистий звук інструментів дозволять почути кожну ноту.

Любителям танцювальної музики не обійтися без чергової легенди - Monster Beats. Ось тут можна вигідно придбати одну з найкращих моделей цього бренду - Tour ControlTalk.

Щоб слухати все і відразу, то краще за все брати що-небудь з Philips. Ця фірма скрупульозно підходить до створення всіх своїх продуктів, насичуючи їх можливостями для прослуховування будь-якого виду музики, а вже цілий рік гарантії тільки посилять віру в правильність вашого вибору.

Для чого потрібні різні види навушників?

Сучасна людина потребує навушники кожен день, і для різних занять знайдеться своя пара, що володіє потрібними властивостями. Найчастіше навушники необхідні в дорогу або для спорту, і тут важлива відсутність скутості в рухах.

Спортивні навушники спеціально розроблені так, щоб щільно кріпитися до вуха за рахунок різних власників. Вони також не збирають пилюку і вологу, а ті, що оснащені технологією Bluetooth, і зовсім позбавляють дискомфорту від дротів, що бовтаються під час бігу.

Найпопулярнішою моделлю є Sony NW-WS414. Вони не тільки бездротові, але і вмістили справжнісінький МР3-плеєр на 8 ГБ! Тепер під час тренування смартфон вам більше не потрібен: з навушниками від Sony ви можете бігати, качатися в залі і навіть плавати під улюблену музику. Є і бюджетні версії: Canyon Sport Earphones (CNS-SEP1Y) або Puro IPHFSPORT1PNK.

Вам необов’язково слухати шум машин і розмови сусідів, якщо в подорож з вами чудові бездротові AIR MUSIC Go Play. Ці потужні накладні «вуха» гарантовано приховають вас у власному світі фантазій під улюблені ритми. Також на допомогу можуть прийти менш дорогі UiiSii U4.

Якщо ж ви самі керуєте автомобілем, то тут, як ніколи, необхідна підвищена увага і відсутність будь-якого дискомфорту. Дизайн і зручна гарнітура Jabra Eclipse допоможуть вам в цьому! Або ж сміливо чіпляйте на вухо витончений Xiaomi Mi, адже він начинений тими ж функціями за більш доступною ціною.