Новинки CES 2018: найбезпечніший високотехнологічний рюкзак Lumzag

В рамках виставки високих технологій CES 2018 компанія Lumzag представила досить цікавий інноваційний рюкзак. Він оснащений системою безпеки, вбудованим портативним акумулятором, сонячною панеллю, бездротовою зарядкою для смартфона і ще цілим набором корисних фішок і технологій.

Рюкзак примітний тим, що його називають найнадійнішим і найтехнологічнішим в своєму роді. Смілива заява виробника. Армен Погосян, засновник проекту, говорить, що рюкзак спростить життя користувача, власнику такого рюкзака не доведеться турбуватися про вміст. Спокій в наш шалено активний час - понад усе. До речі, надійні стильні чоловічі міські рюкзаки зараз пропонує інтернет-магазин westyle.com.ua.

Безпека

Через фірмовий додаток Lumzag користувач зі свого смартфона може активувати сигналізацію в рюкзаку. Якщо його відкриє стороння людина, не відключивши захист у відповідному додатку, власник рюкзака отримає тривожне повідомлення. Разом з цим на передній частині Lumzag активується камера, призначена для фіксації особи потенційного зловмисника.

Також рюкзак запам’ятовує, що в нього поклали: навіть якщо сигналізація відключена, ви пішли, а з нього хтось візьме, наприклад, ноутбук, система безпеки повідомить вас про це через додаток. На додаток до всього в Lumzag інтегрована трекінг-система, яка дозволяє точно визначити місце розташування «наплечного сейфа».

Корисні і зручні фішки

Пошук ключів або ручки всередині рюкзака при поганому освітленні - не проблема, два яскравих світлодіода освітлюють його зсередини при відкритті блискавки великого відсіку.

Вбудований Power Bank (ємність якого невідома) дозволяє одночасно заряджати два мобільних пристрої. Якщо він сів, допоможе сонячна панель, яка прикріплюється на зовнішню сторону Lumzag і з’єднується по дроту зі смартфоном або планшетом.

У правій лямці рюкзака знаходиться модуль бездротової зарядки, який також підключений до вбудованого акумулятора. Засунули смартфон в невелику кишеньку, і він відразу починає заряджатися.

Остання і одна з найкрутіших функцій рюкзака - вбудований Wi-Fi-роутер. Приїхали в іншу країну, купили місцеву сімку з пакетом інтернету, встромили її в хот-спот і через додаток Lumzag роздали Wi-Fi для всіх своїх пристроїв.

Компанія розпочала збір коштів на краудфандінговому майданчику в середині лютого 2018 року. На жаль, зараз невідома навіть приблизна вартість Lumzag Smart Backpack.