Китайці продемонстрували смарт-годинник з вбудованим проектором

Ринок, насичений смарт-технологіями, важко чимось здивувати, але інженерам Піднебесної це вдалося. Компанія Haier представила розумні годинники ASU Watch з вбудованим проектором. Вони можуть не тільки відображати інформацію на екрані, але і проектувати її на руку власника, повідомляє видання TechCrunch.

Замовляйте вигідно тут смарт-годинники, а також інші сучасні мобільні гаджети від відомих світових виробників. Інтернет-магазин “Секунда” гарантує бездоганну якість всіх пропонованих виробів, і найкращі в Україні ціни.

Коли мова заходить про смарт-годиники, то фанатам iPhone в голову відразу приходить думка про Apple Watch, а власникам телефонів на Android, як правило, про моделі з лінійки Samsung Gear S. Це обумовлено тим, що зараз на ринку немає більше ніяких гідних “розумних” годинників, здатних виконувати корисні функції.

Втім, вони мають далеко не всі можливості, які хотіли б бачити в них користувачі. “Розумні” годинники дозволяють не діставати смартфон для перегляду повідомлень. Але зазвичай їх екран малий, через що на нього поміщається мало інформації, а вводити її досить незручно. Інженери розробляють різні альтернативи екрану, як пристрою введення-виведення інформації.

1 березня публіці представили портативний годинник Haier Asu, здатний на те, що не під силу продуктам навіть від найбільших в світі IT-корпорацій. Головна особливість гаджету Haier Asu полягає в тому, що в нього вбудований унікальний проектор. Він проектує на руку людини різну інформацію, що включає в себе дані про пройдену відстань, часу доби, дати, кількості зроблених кроків, спалених калоріях, а також багато інших відомостей. Більш того, новинка здатна похвалитися навіть підтримкою управління за допомогою жестів. Для цього потрібно просто доторкнутися своєї власної руки, а не електронного гаджета.

Новинку показали публіці в останній день виставки MWC 2018 у Барселоні, а виявити її вдалося журналістам видання The Verge. В іншому, Haier Asu мало чим відрізняється від багатьох своїх конкурентів. Цей годинник оснащений процесором невідомого виробника з тактовою частотою 1,2 ГГц, 1 ГБ оперативної пам’яті, а також декількома датчиками - GPS, LTE 4G, гіроскопом, а також сканером серцевого ритму, призначеним для відстеження пульсу.

Виробник не приховує, що програмне забезпечення годинника Haier Asu потребує деякої доробки, чим зараз і зайняті співробітники компанії, які створили цей гаджет. Він повинен надійти в продаж у другому кварталі 2018 року, тобто в період з квітня по червень. Вартість новинки не розкривається, проте цінник у такого пристрою не повинен виявитися високим. Швидше за все, покупці зможуть купити їх десь за $ 149.

Раніше стало відомо про те, що незабаром смарт-годинники Apple Watch отримають одну з найбільш очікуваних функцій - підтримку «розумного» будильника, що дозволяє завжди прокидаюся з гарним настроєм і великим апетитом. Крім того, зараз компанія Samsung займається створенням «розумних» годинників Gear S4, анонс яких очікується на виставці IFA 2018 у Берліні, яка пройде в перших числах вересня. На цьому ж заході світу повинні показати смартфон Galaxy Note 9, про який вже відомі основні подробиці.