Сауна під ключ від ССТ Інжиніринг: ексклюзивні об’єкти за вигідними цінами

Компания ССТ Інжиніринг пропонує будівництво лазні або фінської сауни за індивідуальними і типовими проектами. Фахівці реалізують повний комплекс робіт: від проектування до пробного запуску об’єкту і здають власникам готову до експлуатації сауну. Сауна під ключ від ССТ Інжиніринг повністю відповідає прийнятим стандартам безпеки і оснащується надійним німецьким обладнанням.

Будівництво сауни: як все відбувається

Найперший етап будівництва - розробка проекту. Фахівці підготують всю необхідну технічну документацію, а також створять 3-D модель, щоб власник зміг представити свою майбутню баню у всіх подробицях.

Спорудження сауни проводиться за допомогою інноваційних технологій з якісних сучасних матеріалів. У компанії працюють досвідчені і кваліфіковані майстри, що дозволяє забезпечувати оперативні терміни проведення робіт і гарантувати високу якість кінцевого результату.

Прокладкою інженерних комунікацій займаються штатні сантехніки та електрики компанії. Фахівці мають всі необхідні допуски і сертифікати і проводять роботи в повній відповідності з діючими нормами безпеки.

У процесі внутрішньої обробки також велика увага приділяється безпеці власників. У сауні не припустимі металеві деталі. Для освітлення застосовують жаростійкі плафони, капелюшки цвяхів при монтажі полиць повинні бути втоплені в деревне масив на 5 мм, в парну встановлюють прозорі двері, виготовлені зі скла, що володіє підвищеною стійкістю до ударів і стійкістю до дії екстремальних температур. Всі ручки також виготовляють або з дерева, або зі скла. Ці запобіжні заходи дозволяють звести до мінімуму ризики опіків.

Сауна під ключ Київ оснащується функціональними і зручними в управліннями печами, що дозволяють регулювати температуру в приміщенні.

Компанія також пропонує сервісне обслуговування і ремонт всього встановленого обладнання.

Як зробити замовлення на будівництво сауни?

Замовити будівництво саун можна, скориставшись спеціальною онлайн формою на офіційному сайті ССТ Інжиніринг. Менеджери оперативно зв’яжуться з вами, розкажуть про можливі варіанти облаштування сауни, розрахують, скільки коштуватиме будівництво, оздоблення та поставка обладнання. Всім клієнтам гарантована розумна ціна і чітке дотримання термінів проведення всіх етапів робіт.