Що потрібно знати при оформленні кредиту в онлайні

Зараз популярна досить смілива думка про те, що не за горами час, коли весь світ буде оцифрований, а вся торгівля і сфера послуг піде з реального життя в інтернет. Ймовірно, до цього все і йде. Однак справедливості заради варто сказати, що ряд послуг можна замовити в Мережі вже сьогодні, зокрема, взяти грошову позику.

Онлайн-позики користуються попитом серед тих, у кого, як правило, не вистачає коштів до зарплати, або хто відчуває потребу в мікрокредиті для оплати будь-яких товарів і послуг, в тому числі і незапланованих, або для вирішення несподіваних фінансових проблем. Справді, з появою можливості взяти кредит в онлайні зросла кількість спонтанних покупок.

Нова фінансова послуга склала гідну конкуренцію традиційним банківським кредитам завдяки ряду неоціненних переваг, перш за все простоті, оперативності й зручності оформлення: для того щоб взяти онлайн-кредит, не потрібно вирушати в банк, пред’являти банківським працівникам різноманітні довідки та документи, що підтверджують платоспроможність позичальника, а досить зайти на сайт того чи іншого сервісу, що спеціалізується на видачі мікрокредитів, і за лічені хвилини, виконавши всього кілька елементарних операцій, отримати потрібну суму.

Оформити кредит онлайн на карту, отримати готівкою в найближчому від вас відділенні компанії, яка видає мікрокредити, або перевести онлайн-позику на банківський рахунок може практично будь-який громадянин України, який досяг повноліття і має паспорт, індивідуальний ідентифікаційний номер і мобільний телефон. Взагалі, на сайті OdobrenKredit.ru/uk/ ви дізнаєтесь про основні особливості інтернет-кредитів, а ми поговоримо про тонкощі грамотного вибору мікрофінансової установи

Якими критеріями варто керуватися при виборі сервісу з видачі онлайн-мікрокредитів?

Перш ніж ми розглянемо ці критерії, хочемо звернути вашу увагу на той факт, що фінансових організацій, що видають онлайн-позики, сьогодні існує в Україні не один десяток. Основними критеріями, які необхідно враховувати при виборі сервісів, що надають мікрокредити в онлайні, є:

- Максимальна сума кредиту. Зараз серед актуальних пропозицій максимальна сума позики становить в районі 200000 грн.

- Сума першого кредиту. Тут варіантів багато: 2000, 3000 грн. і т.д.

- Час оформлення кредиту: від 5 хвилин до однієї години.

- Термін кредитування: від одного дня до 1080 днів.

- Ставка по кредиту: від 0,12% до 2,0%.

- Режим отримання кредиту. Як правило, мікропозики видаються цілодобово і без вихідних.

- Вік позичальника. Позику може отримати громадянин України, якому виповнилося не менше 18 років.

Додаткові бонуси і привілеї для позичальників

Багато пропозиції по мікрокредитам схожі між собою. Тому деякі онлайн-сервіси, щоб привернути до себе клієнтів, пропонують позичальникам бонуси. Наприклад:

- Протягом певного періоду не стягують з позичальника відсотки по кредиту. У деяких сервісів цей період доходить до 55 днів.

- Фінансові організації пропонують позичальникам різні варіанти отримання кредиту. Нагадаємо їх: перерахування на карту або на банківський рахунок, видача готівкою в одному з відділень свого банку або компанії і навіть доставка кредиту на дім.

- Знижка на відсоток по кредиту. Така знижка надається в рамках спеціальних акцій і дозволяє позичальникові заощадити на відсотках.

Останні рекомендації майбутнім позичальникам

Зайдіть на сайт онлайн-кредитора. Уважно вивчіть:

- Його контактну інформацію. Наявність вихідних даних: адреси, міських номерів телефону, а головне, назви юридичної особи та ліцензії, що дає право на проведення даної фінансової діяльності. Така інформація тільки зміцнює довіру до кредитної організації;

- умови кредитування та погашення відсотків по кредиту. Ця інформація може відрізнятися від тієї, що розміщена на сайтах-агрегаторах. Наприклад, при вивченні пропозицій можна знайшли просто унікальну ставку по кредиту у деяких онлайн-сервісах - 0% в день! Однак, вже зайшовши на сайт цієї фінансової організації, ви дізнаєтесь, що ставка насправді дорівнює 2% в день, що вважається нормальною середньою ставкою. Тому порада: обов’язково перевіряйте всю інформацію, що стосується параметрів і умов мікрокредитування, щоб потім не опинитися в неприємній ситуації.