Народжені літати: нова сумка-коляска для тих, у кого подорожі в крові

Іноді, здається, що діти в дорозі неабияк обтяжують своїх батьків. Відправитися з маленькою дитиною в подорож - та ще пригода! У всякому разі, якщо у щасливих батьків немає нічого схожого на новий чемодан-коляску, який і малюка комфортно розмістить, і всі необхідні пожитки сховає.

Вирушаючи в подорож потрібно взяти з собою безліч найрізноманітніших речей. Не складно здогадатися, що для того, щоб взяти з собою ці речі, потрібна якомога більш містка і при цьому зручна сумка. На жаль дві ці якості далеко не завжди можуть ужитися в одному предметі. Ще складнішою подорож стає, якщо потрібно взяти з собою дитину, особливо - маленьку дитину. Тягти за собою коляску, навіть найякіснішу, найкомфортнішу, і найфункціональнішу, представлену в ТОП-10 кращих колясок для новонароджених на сайті mtop.info/uk/tekhnika/kolyaski-dlya-novorozhdennykh/ не дуже зручно, і в цьому випадку виникає питання: «Що ж робити?».

Відповідь на нього проста - звернути увагу на унікальну сумку-коляску Born to Fly Baby, яка створюється в рамках однойменного стартапу і збирає фінансування на одному досить популярному краудфандинговому майданчику.

Почати варто все-таки з того, що Born to Fly Baby - це не зовсім коляска, а, скоріше, сумка. У всякому разі, Born to Fly Baby в першу чергу сумка для поклажі. Першим і головним достоїнством предмета є його універсальність. Залежно від обраної конфігурації це може бути рюкзак, чемодан, сумка або валіза на коліщатках. Найкраще, звичайно ж, використовувати останній варіант. Зміна конфігурації виконується здебільшого завдяки переведенню ручки сумки з одного положення в інше. А ще є можливість змінювати довжину.

Тепер варто розповісти, що собою являє коляска. Насправді ніякої коляски немає, просто на цю чудову валізу для подорожей можна кріпити спеціально розроблене крісло для дитини. В результаті нехитрої трансформації, крісло і чемодан перетворюються в коляску. У ній можна возити вантажі, та ще й дитину посадити!

Крісло для дитини також трансформується і фіксується в різних положеннях. Є варіанти для розташування чада сидячи, напівлежачи і навіть лежачи. Як все це працює в дрібницях, можна побачити в представленому нижче відео. Само собою в кріслі Born to Fly Baby передбачена і система фіксації для карапуза.