Цифрові тренування: розумний спортивний одяг від Athos

Останнім часом на ринку з'являється все більше так званих «розумних» браслетів - аксесуарів, які допомагають людині максимально ефективно займатися фізичними вправами. А компанія Athos представила цілий набір «розумного» спортивного одягу, що дає любителю фітнесу величезну кількість можливостей.

У компанії Athos вирішили підійти комплексно до питання створення спеціального одягу для ефективних тренувань. Адже традиційні фітнес-браслети дають користувачеві лише обмежений набір функцій і лише загальну інформацію про стан організму і виконаних під час занять спортом вправ. А «розумний» одяг від Athos виносить спостереження спортсменами за собою на абсолютно новий рівень.

У цей набір спортивного одягу вбудовано безліч різноманітних датчиків, які відстежують десятки різних параметрів і показників. Крім традиційного для фітнес-браслетів контролю за пульсом, тиском і кількістю виконаних вправ, «розумний» костюм буде також контролювати рухи різних частин тіла, їх положення в просторі і правильність виконання тих чи інших дій, передбачених програмою тренувань.

Всього в спортивний костюм від Athos, на даний момент, вбудовано шістнадцять датчиків, які відстежують роботу чотирнадцяти основних м’язів людського тіла. При цьому «розумний» одяг відправляє зняті показники на смартфон користувача, в якому спеціальний додаток їх інтерпретує.

Одяг від Athos контролює також дихання любителя фітнесу, втому його м’язів, вчить правильно виконувати вправи і відпочивати в перерві між підходами. Це універсальний спортивний костюм для спортсменів і їх тренерів. Раніше за ефективність занять останні відповідали, керуючись своїм багаторічним досвідом, а зараз їм в цьому допоможе електроніка. До речі, в інтернет-магазині Fightplanet ви можете придбати якісний спортивний одяг і екіпірування для єдиноборств.

На сьогоднішній день існує безліч моделей спортивних трекерів, які за своїми функціональними характеристиками налаштовані на відстеження активності людини, яка носить їх. На відміну від фітнес-трекерів спортивний одяг Athos:

- Вимірює показники діяльності м’язів методом електроміографії.

- Також фітнес-трекери можна носити протягом усього дня, а одяг Athos призначена виключно для тренувального процесу.

- Одним з основних переваг цього спортивного одягу є якісна і потужна батарея, заряду якої вистачає на 10 - 15 діб.

- Кількість і точність визначення фізіологічних показників в спортивному одязі Athos значно вища, ніж у фітнес-браслетів.

За допомогою «розумного» одягу відслідковуються показники всіх груп м’язових волокон і вихід енергії. Тому для спортсменів, яким потрібно максимальний показник фізичної активності під час тренувань, одяг Athos є найкращим помічником.

Ціни на комплект «розумної» спортивного одягу виробництва компанії Athos стартуватимуть від 300 доларів. У продажу вона з’явиться вже в кінці літа.