Магія кола або інноваційні офісні столи Goоgle від Danny Venlet

Багато хто з нас любить не тільки практичні і функціональні речі, але і яскраві, стильні, гламурні предмети інтер'єру та меблі, які будуть підкреслювати Вашу індивідуальність і статус. Тоді уважно ознайомтесь з цією тему - вона саме для таких людей.

Вашій увазі офісний стіл Goggle, сучасний робочий стіл, який здатний прикрасити ваш робочий кабінет. Ця модель створена спеціально для сучасних керівників, які хочуть прикрасити свій кабінет незвичайними дизайнерськими об’єктами.

Дизайн був розроблений для італійської меблевої компанії Babini бельгійським дизайнером Danny Venlet. Це концептуально захоплюючий офісний стіл, спеціально розроблений для нового офісного покоління. Danny Venlet отримує кредит на розвиток ефектного дизайну для столу Goggle.

Інноваційні офісні меблі набувають широкого визнання в суспільстві, так як більшість сучасних і відомих людей вважають за краще собі вибирати гламурні і масивні робочі місця, і вони не можуть просто змиритися з віковими традиційними офісними столами. Саме тут Babini прийшов з цією захоплюючою ідеєю свого робочого столу, щоб надати нові перспективи вашому офісу. Геометрія цього меблевого твору в основному складається з красиво створених кривих ліній, які округлюють стіл не тільки по його кінцях, а й навіть в ящиках нижче.

Goggle-столи досить просторі, щоб тримати в них все, що ви зазвичай використовуєте у вашому офісі. Крім того, вони бувають різних кольорів і діапазонов.Вибор між ними залежить виключно від Ваших переваг і смаку, а так само розміру вашого гаманця. До речі, по посиланню кабинетная мебель ви знайдете широкий асортимент якісних функціональних і стильних офісних меблів по доступним цінам.

Столи Goggle виконані в різних колірних гамах - строгі чорні, білі і радісні помаранчеві, кислотно-жовті, деякі з моделей є навіть в двох контрастних кольорах - біля основи всередині один колір, а у основного корпусу інший. Крім того, можна вибирати між широким спектром обробки поверхні, а саме матові і глянсові (всередині або зовні - за Вашим вибором), в різних сортах і відтінках.

Компанія пропонує настройку, де ви можете вибрати дизайн для панелей, дверей і ящиків, до речі, фасади ящиків виконуються з натурального оливкового дерева.

Якщо ви хочете підкреслити в вашому кабінеті свій смак, успішність у справах і хочете справити приємне враження на своїх ділових гостей, то стіл Goggle, здається, неминучим варіантом у Вашому офісі.