7 порад щодо вибору обручок

Традиційно, роблячи пропозицію руки і серця, чоловік дарує дівчині обручку, а вже після довгоочікуваного «Так!» наречений і наречена разом вибирають собі обручки. Це дуже зворушливий, але при цьому відповідальний момент в підготовці до весілля. Здається, що знайти ті самі обручки не так вже й складно, але зараз вибір настільки великий, що молодятам доводиться витрачати на це чимало часу.

Ми підготували для вас 7 порад щодо вибору обручок, щоб, прийшовши в ювелірний магазин, вам було простіше підібрати ідеальний варіант.

Визначаємося з приоритетами

Для початку визначтеся для себе, з якого металу ви хочете обручку: жовте, червоне або біле золото, срібло, платина або інші сплави? Подумайте, чи хочете ви, щоб у виробі були камені? Якої ширини ви хочете перстені: тонкі і ніжні або більш масивні?

Якщо ви хочете класичні золоті вироби, подумайте над формою і товщиною, яка вам подобається. Профіль обручки також може бути різним, вибирайте на свій смак і за відчуттями. Приміряйте кілька виробів, подивіться, як вони виглядають на руці і чи підходять вони особисто вам.

Якщо ви хочете обручку з каменем, почитайте, який камінь підходить саме вам. Подумайте, яке каміння вам подобається за структурою і кольором. Будьте обережні, занадто великі камені можуть чіплятися за одяг, тому перед покупкою запитаєте себе, чи зручно вам буде носити його кожен день?

Звичайно, добре, якщо у вас з нареченим смаки збігаються, але якщо ви не знайшли однакові обручки, які подобаються обом, то ювелірний магазин може запропонувати вам вироби, які будуть перегукуватися по дизайну або матеріалу.

На що варто звернути увагу?

Хороша обручка а такі зараз пропонує компанія “Золотой Вельон”, має бути зручною в носінні, тому уникайте складних форм. Вона не повинна чіплятися за одяг, пам’ятайте, що вона з вами буде не тільки в день весілля, але і все життя: вона повинна міцно триматися, що не злітати, але при цьому і не тиснути.

Пам’ятайте, що через холоднечу товщина пальця звужується, а через спеку, навпаки, розширюється, тому не беріть виріб суто по розміру. Прикраса має бути злегка вільною, але і не звалюватися з пальця. Перед приміркою не радимо вживати занадто багато води, через неї можлива набряклість.

Зверніть увагу на пробі. Чим вище проба, тим вища вартість виробу. Зауважте, що перстені 585-ї проби дуже міцні і не втрачають відтінок, а 750-й - трохи яскравіші, але більше схильні до деформації. Проконсультуйтеся з фахівцем в магазині, який варіант підійде конкретно вам.

Пам’ятайте про товщину ваших пальців і форму рук. Тонким пальцям добре пасують маленькі витончені прикраси, на більшим - вироби середньої товщини. Обручки можуть привабливо виглядати на вітрині, але при цьому не підходити саме вам, тому обов’язково приміряйте їх перед покупкою.