Nike React Epic: нова технологія від Nike

Бігунам потрібні кросівки, які будуть відповідати всім завданням під час пробіжки: забезпечувати амортизацію під час бігу, гарантувати повернення енергії, щоб до кінця пробіжки залишатися повним сил, а також бути легкими і зносостійкими. Команда розробників Nike, в яку увійшли хіміки, інженери і дизайнери, запропонувала атлетам інноваційне рішення - новий піноматеріал Nike React.

Nike представляє перші бігові кросівки, створені з використанням запатентованого піноматеріалу. Кросівки Nike Epic React Flyknit вже з’явилася в продажу в деяких точках продажу. А якщо ви бажаєте nike roshe run купити по найкращій вартості, скористайтесь вигідними пропозиціями від інтернет-магазину realstore.com.ua.

Все, що ви хотіли знати про Nike Epic React Flyknit

Верхня частина кросівок сконструйована дуже просто. Носок і зведення стопи мають ідеальну посадку завдяки цілісного верху кросівка з матеріалу з технологією Flyknit, (за прикладом моделі Nike Flyknit Racer). Верх кросівка був розроблений з інженерної точністю таким чином, щоб підтримка, еластичність і повітропроникність були забезпечені саме в тих зонах, де це необхідно бігунам. Верх кросівок легкий, але щільно прилягає до стопи і підтримує її при бігу.

Розмір підошви кросівок навмисно збільшений щодо верху. Так як піноматеріал Nike React значно м’якший, ніж використовувана в минулому піна EVA, він ефективніше згладжує відчуття нерівностей на дорозі. Тому проміжна підошва повинна була стати вищою, щоб запобігти просіданню, і ширшою, щоб забезпечити бігунам достатній ступінь підтримки стопи. Для вирішення цього завдання дизайнери зробили її довшою. Тепер проміжна підошва виступає за межі верху кросівка в районі п’яти, що дає атлетам необхідний ступінь амортизації і стабілізації.

Для створення цілісної проміжної підошви з піни Nike React (без використання клею) був застосований метод цифрового дизайну, що дозволяє швидко орієнтуватися у великому обсязі даних. Застосувавши його, дизайнери розробили поверхню проміжної підошви таким чином, щоб забезпечити амортизацію і підтримку там, де це найбільше необхідно бігунам, і позбутися від зайвого матеріалу, скоротивши вагу до мінімуму. На підошві Nike React складний візерунок: поглиблення більшого розміру забезпечують амортизацію, а меншого - надають підошві міцність.

Завдяки тому, що верх кросівка кріпиться до піноматеріалів, зовнішня частина підошви в цілому така ж, як і проміжна. Однак для поліпшення зчеплення і підвищення зносостійкості кросівок на передній частині стопи і на п’яті присутні ділянки з гуми.