Краса онлайн: як вибрати тональний крем в інтернет-магазині

У вас закінчується тональний крем, але немає можливості зайти в косметичний магазин, а засіб потрібен прямо зараз? Віртуальний шопінг поспішає на допомогу! Але якщо вибрати відтінок тіней або помади не складе труднощів, то з тоном все набагато складніше. Як купити тональний крем онлайн і не прогадати з кольором?

Зробити вдалу покупку допоможуть наступні кроки.

Визначтеся з тим, що бажаєте

Це в принципі непросте завдання для представниць прекрасної статі, але це потрібно зробити в першу чергу. Визначтеся, який саме тональний крем ви хочете. А допоможуть в цьому конкретні пункти:

- ступінь покриття (легка, середня або щільна);

- фініш (сяючий, глянсовий (вологий), матовий, сатиновий, оксамитовий);

- функції (матування, зволоження, захист від сонця, антивіковий догляд);

- текстура (тональний крем, емульсія, флюїд, bb-крем, cc-крем);

- формат (флакон, тюбик, кушон).

Підберіть тональний крем, який підійде саме вашій шкірі

Зверніть увагу на те, для якої шкіри більше підходить тональний крем - сухої, чутливої, нормальної, жирної, проблемної або з ознаками старіння.

Крім того, обов’язково визначте її тон. Шкіра може бути «теплою», «холодною» або «нейтральною» (warm, cool, neutral). Зробити це дуже просто - звіртеся з ознаками нижче.

Ознаки «холодної» шкіри: легкий рожевий підтон на щоках, що просвічують синюваті вени на шиї і зап’ястях.

Ознаки «теплої» шкіри: легкий жовтий підтон, зеленуваті вени.

«Нейтральна» поєднує в собі характеристики «теплої» і «холодної» шкіри.

Проведіть невелике «дослідження» на просторах інтернету

Для початку введіть в пошуковику, наприклад, «тональний крем для комбінованої шкіри» - і ознайомтеся з результатами.

Крім цього, обов’язково вивчіть популярні б’юті-блоги. Там знайдете не тільки корисну інформацію, а й численні свотчі або приклади макіяжу. Ідеальне рішення - знайти блогера, який збігається з вашим тоном і типом шкіри.

Не ігноруйте і відгуки покупців на спеціалізованих сайтах - вони можуть виявитися дуже корисними. До речі, коли будете розглядати свотчі, вибирайте тільки ті, які дівчата наносять на правильні зони: на шкіру шиї або в районі нижньої щелепи. Свотч на внутрішній стороні зап’ястя і тильній стороні долоні теж мають місце бути, але вони не будуть такими точними.

Вибирайте світліший тон

Отже, ви на фінішній прямій, але ніяк не можете визначитися між двома схожими відтінками. Порада спеціалістів - вибирайте світліший. Зробити світлий тон більш насиченим набагато легше, ніж освітлювати надто темний: просто нанесіть поверх бронзер.

Французька косметика і парфумерія завдяки своїм унікальним властивостям, і високій якості завжди користувалась значною популярністю. І якщо ви бажаєте покращити стан свого обличчя, ефективно приховати недоліки, завжди виглядати бездоганно і привабливо, обирайте тональний крем ламбре, продукти цієї серії чудово вирівнюють тон, оптимально адаптуючись під відтінок обличчя, володіють ефектом ліфтингу, роблять шкіру здоровою, відновлюють її молодість.