Всесвітнім автомобілем року названо кросовер Volvo XC60

В рамках мотор-шоу в Нью-Йорку був названий володар титулу «Всесвітній автомобіль року» (World Car of the Year). Ним став кросовер Volvo XC60. Шведська марка вперше в своїй історії удостоїлася цього звання: раніше жодна з моделей Volvo не вигравала цей конкурс.

Крім того, були названі переможці в окремих номінаціях. Звання «Всесвітній міський автомобіль» дісталося Volkswagen Polo, «Світовим преміальним автомобілем» стала нова Audi A8. Титул «Всесвітній спорткар» відійшов до BMW M5, звання «Всесвітній екологічний автомобіль» завоював Nissan Leaf. Нарешті, приз в категорії «Кращий дизайн» дістався Range Rover Velar.

Один з членів журі Word Car of the Year, у своїй промові зазначив: «Щиро радий за шведську марку, яка за сприяння китайських інвесторів дивує світ цікавими і безпечними автомобілями. У зв’язку з цим досить символічно виглядає ще одна нагорода від імені “Всесвітнього автомобіля року” - звання “Автомобільний менеджер року” (номінація з’явилася лише в цьому році) присуджено  Хаккані Самюельссону, генеральному директору шведської компанії».

Варто зазначити, що Volvo XC60 названий кращим великим кросовером для корпоративних автопарків за підсумками престижної британської премії Fleet World Honours 2018 новий . Завдяки продуманій комбінації витонченості, безпеки і технологічності XC60 вдалося обійти всіх суперників в настільки високо конкурентному сегменті.

Fleet World Honours - премія, яка щорічно присуджується авторитетним британським журналом Fleet World ( «Світ корпоративного автотранспорту»). Алекс Грант, редактор Fleet World, так коментує перемогу Volvo в номінації «Кращий великий кросовер»: «XC60 демонструє той величезний крок вперед, який бренд зробив за останні кілька років. Ігноруючи стандартам, які Німеччина задає в сегменті преміальних кросоверів, XC60 незамінний під час далеких поїздок: він спокійний, розкішний і оснащений найсучаснішими технологіями підключення і безпеки».

Volvo XC60 оснащений передовими для свого класу технологіями, системами підключення і безпеки. Розкішно укомплектований автомобіль навіть в початковій версії Momentum має 9-дюймовий сенсорний екран, LED-фари дальнього світла, двозонний клімат-контроль з системою фільтрації повітря CleanZone, що підігріваються передні сидіння і литі 18-дюймові диски.

За підсумками краш-тестів Euro NCAP XC60 був названий найбезпечнішим європейським автомобілем 2017 р XC60 обладнаний технологією розпізнавання пішоходів, велосипедистів та великих тварин, системою автоматичного гальмування і технологією підрулювання, яка допомагає об’їжджати перешкоди в екстреній ситуації. Також для моделі доступна система напівавтономного керування Pilot Assist, яка допомагає утримувати автомобіль в межах смуги руху на бажаної швидкості.

До речі, на сайті https://www.eliteauto.com.ua/ ви можете вигідно взяти на прокат елітне авто. В наявності у відмінному стані седани, позашляховики, кабріолети, лімузини, мікроавтобуси, а також ексклюзивні ретро автомобілі відомих світових брендів. Ваше весілля, інше важливе урочисте чи ділове міроприємство гідно прикрасять машини від компанії EliteAuto!