Як вибрати event-агентство

Проведення святкових міроприємств - це не просто робота, а справжнє вишукане мистецтво, котре підвласне виключно креативним умілим фахівців. Індустрія івент-маркетингу постійно прогресує, тому що запити на проведення корпоративних і приватних свят ростуть. Це дійсно радує! Такий бізнес став "модним" і як результат, ми бачимо нових гравців на арені, що квапляться дістати заповітні лаври переможців.

Ми хочемо убезпечити вас і розповісти, яким чином правильно вибрати агентство, яке займеться створенням вашого незабутнього дня і неважливо, що це буде - проведення весілля, корпоративу або презентації, а також про те, чому варто зупинити свою увагу саме на event-агентство “Инженеры События”.

На що робити акцент?

- Перше і найголовніше - час існування. Досвід - важлива деталь, тому що завдяки йому визначають якість. Безумовно, в молодих агентствах можуть працювати талановиті фахівці, але навіщо ризикувати? Рекомендуємо зайвий раз перестрахуватися.

- Наявність сайту і груп у соціальних мережах. Тут слід ознайомитися з провідними особистостями продакшну, що вас цікавить. Це своєрідні вітрини магазину, де ви милуєтеся на товар, бренд або послугу. Порядні агентства не дозволять “припадати пилом своє обличчя”. Повинен бути гарний дизайн, приголомшливе оформлення, і читабельний цікавий, корисний аудиторії контент. Обов’язково ознайомтесь з опублікованими в розділі Блог матеріалами. Вони повинні приємно “пахнути” професіоналізмом.

- Портфоліо. Бекстейджі у вигляді фото та відеозйомок міроприємств повинні неодмінно красуватися на інтернет-платформі. Тут переглядають готові приклади і вирішують наскільки точно підходить дана студія.

- Партнерські звязки. Безумовно, на сайті повинні фігурувати фірми-партнери, і дуже добре, якщо ці компанії знані і авторитетні, це у свою чергу підніме авторитет івент-студій.
Природно, серйозне агентство не працює самостійно, тому що створення шедевра не відбувається без помічників. Декоратори, флористи, ведучі, обслуговуючий персонал, відеооператори, фотографи, артисти, музиканти і ще багато інших чарівників святкової феєрії. Ці люди є підрядниками і без них творчість івенторів неможлива.

- Наявність офісу. Якщо при питанні “А чи можна до вас завітати?”, Вам відповідають, що переїжджають або працюють в скайп-режимі, то таких хлопців зазвичай називають “одноденками”. Це повинно насторожити, і найкращий у цьому варіант - пошук інших організаторів.