Біткойн - новий символ Бойової ліги карате

Зовсім недавно веб-портал Karate.com, що належить компанії під назвою Karate Combat, запустив проект професійної Бойової ліги. Ліга покликана просувати по кар'єрних сходах бійців зі всього світу, даючи їм можливість повноцінно продемонструвати свої бойові навички. Цікавою особливістю дизайну приміщення, в якому проходять бої членів ліги, є гігантський символ біткойну в центрі рингу.

Символ був розміщений на замовлення біткойн-орієнтованої групи під назвою Bitproj.org, некомерційної організації, яка виділяє кошти на підвищення загальної поінформованості про цю популярну криптовалюту.

Запуск Karate Combat транслювався онлайн-виданням Sports Illustrated. Під час трансляції зображення символу біткойнів на рингу чітко проглядалося в більшості кадрів.

Генеральний директор Karate Combat Майкл Депьетро пояснює, що карате дуже популярне в США, і відкриття першої ліги цього бойового мистецтва є важливою віхою для всього спортивного співтовариства.

«Приблизно 50 мільйонів американців займалися карате в будь-який момент свого життя, однак професійної ліги з ряду причин досі не існувало», - каже Депьетро. До речі, придбати якісне екіпірування для карате, а також інших популярних бойових мистецтв: рукавиці, одяг, взуття, бинти, захисну амуніцію відомих вітчизняних і зарубіжних виробників можна в супермаркеті Forbox.

Ліга карате може похвалитися сотнею бійців з 30 різних національних держав. Команда ліги також з’явиться на Олімпійських іграх в Токіо в 2020 році.

Розміщений у центрі арени інноваційний технологічний символ може спонукати аудиторію захотіти дізнатися більше про криптовалюту або поговорити на цю тему під час матчів.

Прихильники біткойнів будуть раді побачити яскравий білий символ в середині рингу в відеороликах передсезонного заходи під назвою «Karate Combat: Genesis». Крім того, символ біткойна можна побачити і на веб-порталі Karate.com.

Нагадаємо, що на зимових олімпійських іграх цього року просуванням біткойнів зайнялася американська команда з санного спорту. А турецька футбольний клуб Harunustaspor в січні здійснив першу в своєму роді операцію: придбав в свою команду футболіста, розплатившись з ним криптовалютою.