Esquire назвав десятку найкращих фільмів початку 2018 року

Представники журналу Esquire назвали десятку кращих фільмів, які вийшли в прокат за перші місяці 2018 року. Виявилося, що глядачів найбільше вразила картина «Анігіляція». Також до ТОП-10 стрічки увійшли «Одна любов за одною» і «Тебе ніколи тут не було».

У редакції Esquire вирішили поєднати приємне з корисним: журналісти подивилися не один десяток фільмів, що вийшли з січня по березень поточного року, щоб скласти для своїх читачів ТОП-10 кращих кінострічок, на які дійсно не шкода витратити часу. Також представники видання орієнтувалися на численні народні рейтинги, цифри кінопрокату і думки глядачів, якими ті ділилися в соцмережах.

Виявилося, що перший приз дістався науково-фантастичній картині «Анігіляція», головну роль в якій грає нестаріюча красуня Наталі Портман. Її героїня вивчає життя рептилій, природно, ризикуючи власним.

Друге місце критики з Esquire одноголосно віддали трилеру «Тебе ніколи тут не було». У цьому фільмі герой, якого грає голлівудський мачо Хоакін Фенікс, намагається врятувати дочку сенатора, на яку полюють кровожерні негідники. У трійку лідерів також увійшла драматична кінострічка «Одна любов за одною». Провідну роль в ній режисер і продюсери вирішили віддати Енді Макдауелл, яку молоді російські глядачі бачили вже тільки, мабуть, в рекламі - так давно у неї не було хороших ролей. Думається ці, та інші фільми українською ми побачимо і на популярному відеосервісі uakino.club.

Несподівано до ТОП-10 потрапив іранський документальний фільм «24 кадри». Взагалі, Іран не надто славиться кінематографом, але даний фільм виявився щасливим винятком, і сподобався не тільки критикам, але і глядачам по всьому світу в тому числі і в Україні.

У десятку кращих увійшла дитяча картина «Пригоди Паддінгтона 2». Її подивилося кілька мільйонів маленьких глядачів та їхніх батьків. Крім того, в топі виявилися «Мила країна», «Чорна пантера», «Паранормальне», «Острів собак» і «Листопад».

Втім, думки журналістів ніяк не повинні впливати на переваги і смаки кожного глядача окремо. Вони носять, скоріше, рекомендаційний характер, оскільки допомагають визначитися у вічному питанні: «Що подивитися ввечері після робочого дня?». Представники популярного журналу Esquire великодушно позбавили нас від болісного вибору.

До кінця року ще далеко, тому є всі підстави вважати, що найгучніші прем’єри нас поки що тільки чекають.