Розклеювання оголошень на вулиці. Переваги і специфіка

Розклеювання оголошень на вулиці є одним з найбільш доступних видів реклами. При цьому вона забезпечує прямий і швидкий вплив на цільову аудиторію. Користуючись таким рекламним інструментом, організації швидко отримують віддачу.

Яка ж специфіка розклеювання оголошень на вулиці? Безумовно це широке охоплення аудиторії. Люди, що йдуть повз стенд з оголошеннями мимоволі помітять яскраву і цікаву пропозицію.

Розклеювання оголошень на вулиці не обмежується виключно стендами біля під’їздів, воно також здійснюється в інших місцях скупчення людей. Таким чином забезпечується широке охоплення цільової аудиторії. Однак з недоліків слід зазначити, що «життя» такого оголошення як правило не тривале. Термін залежить від багатьох факторів, як то: погодні умови, двірники, конкуренція за рекламне місце та інше. В цілому, оголошення на вулиці висить від декількох годин до декількох днів.

Розклеювання оголошень на вулиці: переваги

До позитивних моментів вуличного розклеювання варто віднести наступні:

1. Висока дієвість даного способу за рахунок широкого охоплення цільової аудиторії.

2. Можливість самостійно вибрати територію, на якій будуть поширюватися листівки.

3. Доступна вартість розклеювання.

Яким чином діє розклеювання оголошень на вулиці? Люди нерідко проходять повз стовпів, інформаційних стендів, різних щитів і банерів, на яких розміщується ваше оголошення. Погляд мимоволі чіпляється за яскравий листок і фіксує пропозицію і назву компанії. Біля під’їздів потенційні покупці чекають своїх знайомих і родичів, телефонують в домофони, тому у них є час прочитати оголошення на інформаційному стенді.

У будь-якому випадку, коли людина підходить до свого дому, вона зупиняється, щоб відкрити двері, тому обов’язково побачить оголошення, яке було наклеєно промоутерами. При цьому такий спосіб здається ненав’язливим, оскільки у людини є право вибору, вона може прочитати оголошення, а може і не зробити цього. Але наш організм влаштований так, що людину тягне знайомитися з новою, невідомою йому інформацією. Тому і варто розраховувати на дієвість розклеювання на вулиці.

Розклеювання оголошень на вулиці: ефективність

Саме розклеювання оголошень на вулиці дозволяє організаціям збільшити продажі, привернути до себе увагу потенційних клієнтів. Навіть якщо листівка через деякий час буде зірвана, будьте впевнені, що інформацію на ній встигне прочитати чимало мешканців і перехожих. Дієвість методу перевірена роками, розклеювання досить швидко принесе свої плоди. Навіть поширення декількох тисяч листівок дозволить сформувати потік дзвінків.

Не важливо, чи будете ви самостійно займатися поширенням оголошень або ж скористаєтеся послугами рекламного агентства. Метод в будь-якому випадку дієвий. Питання тільки в швидкості, якості та ефективності цієї роботи. Єдине, варто відзначити, що при зверненні в спеціалізовану компанію вам не доведеться робити всю цю роботу самостійно. Передача цієї роботи на аутсорсінг позбавить вас від необхідності шукати промоутерів, розробляти дизайн листівки, контролювати якість виконаної роботи, думаючи про те що ваші рекламні матеріали просто викинули недбайливі працівники.