Картуз-ньюбой - хітовий тренд весни 2018

Ще минулої осені стало зрозуміло, що без картуза-ньюбой в 2018 році не обійтися жодній модниці. Розповідаємо, як і з чим поєднувати найстильніший головний убор сезону, щоб виглядати на всі 100%.

Це однозначно один з наймодніших головних уборів цієї весни, який повинен бути в гардеробі у кожної красуні. Модні блогери, трендсеттери, стилісти і селебріті щосили вигулюють стильний картуз на вулицях міста, вечірках і модних тусовках, і ми радимо брати з них приклад!

В одному популярному пошуковику ключ “картуз-ньюбой” було задано на 327% більше, ніж інші види головних уборів. Це означає, що цей головний убор з козирком мріють мати в своєму гардеробі безліч дівчат-модниць.

Зірки, серед яких Джіджі Хадід, Валерія Кауфман, Тейлор Лашалье, Ельза Госк із задоволенням доповнили свої модні луки вищезгаданим аксесуаром. Цей головний убір може бути декорований ланцюгом, гудзиками, паском попереду з такої ж тканини або іншого. Його носять всі, хто любить стильно одягатися і не боїться експериментувати з образом.

До речі, по посиланню интернет - магазин головных уборов shlyapka.com ви знайдете безліч інших модних чоловічих і жіночих моделей шапок, кепок, бейсболок, панамок, беретів і інших стильних якісних виробів.

Цей картуз надає будь-якому образу легкої недбалості, розкутості і невигадливості, немов він був створений в лічені хвилини. При цьому аксесуар чудово завершує look, робить його гармонійним, ефектним і неймовірно стильним. Цієї весни вибирайте виріб зі шкіри, фетру або вовни в залежності від твого стилю і наповнення гардероба. Йдіть за модою весни 2018 року і одягайте модний головний убір під різні наряди, адже поєднувати популярний картуз можна практично з чим завгодно. Неймовірно круто головний убір виглядає з яскравими светрами грубої в’язки і брюками - вони немов створені одне для одного!

Сміливо міксуйте картуз-ньюбой з такою верхнім одягом як пальто оверсайз, куртка-косуха, модний тренч, коротка штучна шуба або приталений жакет. При цьому колір головного убору може або збігатися з відтінком верхнього одягу, або створювати яскравий контраст.

Комбінуйте його з ніжними сорочками, футболками та навіть напівпрозорими сукнями, а також брючними костюмами, джинсами, комбінезонами і сарафанах. В якості взуття вибирайте грубі черевики, ботильйони на блочному каблуку, челсі або півчобітки.

Створюй свої власні поєднання і дивуй цієї весни всіх навколо стильними луками з картузом-ньюбой!