Розумні кухонні ваги Drop допоможуть приготувати ідеальну випічку

На виставці Launch Festival в Сан-Франциско компанія Adaptics Ltd. представила електронні ваги для кухні під назвою Drop, тісно інтегровані з iPad. При цьому функції пристрою не обмежуються вимірюванням ваги - це просунутий кухонний прилад, створений як помічник при роботі зі складними рецептами.

Коли мова заходить про готування їжі, багато домогосподарок не особливо схильні до точності, вважаючи за краще відміряти інгредієнти на око за допомогою умовних мірок - ложок, склянок і т.п. У більшості випадків цей підхід цілком виправданий, але навіть деякі чисто побутові рецепти можуть зажадати ретельного спостереження за кількістю компонентів, особливо це актуально для випічки. А вже про ситуації, коли Ви хочете порадувати домашніх незвичайною стравою, і говорити не доводиться. У цьому випадку найкращим варіантом буде замовити на сайті https://sphera-vesov.com.ua/ сучасні точні ваги, але зараз розумні голови створили для нас дійсно дещо унікальне!

Drop позиціонуються творцями як ваги «для ідеальної випічки», однак можуть стати в нагоді для будь-якого рецепту, пов’язаного з необхідністю змішати точну кількість інгредієнтів. Ваги синхронізуються з планшетом iPad за допомогою Bluetooth і працюють, як і належить подібному гаджету, через спеціальний додаток. Якщо задати в цьому додатку рецепт, процес дозування стає максимально простим і наочним: замість того, щоб контролювати точні значення ваги кожного компонента, досить стежити за заповненням смуги індикатора на дисплеї планшета.

Крім того, Drop пропонує свій набір хитрощів на випадок непередбачених обставин. Наприклад, якщо перед цим Ви виявили, що якогось із продуктів недостатньо для точної відповідності рецепту, ваги можуть перерахувати весь склад, вивівши потрібну кількість інших складових. Простіше кажучи, якщо у Вас не вистачає борошна, Ви зможете спекти 17 печеньок замість 20, але з тим же складом і, відповідно, смаком. А на випадок, якщо якийсь продукт взагалі відсутній в господарстві, ваги оснащені великою базою даних, що дозволяє підібрати адекватну заміну. Пристрій підкаже про необхідність розігріти духовку перед випічкою, а також може грати роль кухонного таймера.

У дусі часу передбачені і соціальні функції: користувачі можуть ділитися рецептами, а готові страви можна знімати камерою планшета і відправляти фото в соціальні мережі. І все це - не виходячи з фірмового додатка.

Ваги використовують Bluetooth 4.0 і працюють з iPad 3 і більше пізніми версіями (головне - в суєті готування не переплутати планшет з обробною дошкою!). Даних про варіанти під інші мобільні пристрої, так само як і про передбачувану ціну і часу надходження в продаж, поки немає. Однак за оновленнями ситуації можна стежити на сайті розробника.