Іграшки, які зробять ваших дітей розумнішими

Так як школи заохочують дітей займатися наукою, технологіями, інженерією і математикою, індустрія іграшок шукає шляхи для сприяння популярності STEM (розвиваючих) іграшок і можливості нажити на цьому капітал. І вони з'ясували, що це дуже весело - вчити дітей тому, що наука і математика - більше ніж просто запам'ятовування таблиць та формул.

Проблема в тому, що якщо ви шукаєте іграшку STEM для свого сина або дочки, їх вибір просто безмежний. Ось тут https://ekids.ua/, для прикладу, можна придбати безліч захоплюючих конструкторів, мозаїк, головоломок, і інших чудових розвиваючих іграшок.

Чергове рішення - недавно анонсована компанією Amazon програма підписки під назвою STEM Club, яка надає добірні, підходящі за віком іграшки, які заохочують дітей вчитися в процесі гри. За плату менше $ 20 програма гарантує постійний потік товарів, з відгуками інших покупців.

Якщо ви з таких батьків, які люблять все контролювати, і захочете вибрати іграшку STEM самостійно, експерти пропонують кілька варіантів, які будуть залучати не тільки ваших дітей, але також ви самі захочете пограти з ними.

Jimu Robot Kit

Роботи поки не дуже відповідають стандартам, встановленим Голлівудом, але складно знайти дитину, яка не вважає їх крутими. Jimu (фото вгорі) - робот, якого потрібно зібрати самостійно, має шість сервомоторів, які діють як суглоби, а також близько 200 деталей, які стикуються між собою.

Як тільки робот буде зібраний, діти і батьки зможуть керувати ним за допомогою iPhone і iPad, змушуючи його ходити і навіть танцювати. Якщо ж вони захочуть піти глибше, діти можуть покопатися в секції коду, створюючи послідовність з доступних рухів за допомогою графічного інтерфейсу.


Boolean Box

Націлений в основному на дівчаток віком від восьми років, автономний набір включає всі компоненти, необхідні для простого створення дітьми власного Raspberry P комп’ютера. У набір також попередньо завантажено програмне забезпечення, з яким легко навчитися набирати коди. У процесі декількох хвилин збірки ПК, ваша допитлива дитина буде працювати над цифровими анімаційними проектами і т. п. У набір включені власна миша і клавіатура, але вам знадобиться монітор (або телевізор) з HDMI входом для роботи в якості екрану системи.

Circuit Cubes

У той час як багато іграшок STEM пов’язані з різного роду екранами, ці блоки більш практичні, і дозволяють дітям створювати з наборів LEGO предмети домашнього вжитку. Створені стартапом Tenka Labs модулі, доступні в даний момент для замовлення є колекцією деталей - акумуляторні блоки, перемикачі, реле і інструменти.

Діти можуть використовувати ці деталі, щоб моторизувати свої іграшкові машинки, створити маленький ліхтарик або джерело шуму. Лінії на задній частині блоків, відтворюють потік електрики, так що діти також вивчають певну базу електричних ланцюгів, розвиваючи заодно свою уяву. А якщо діти потребують натхнення, компанія планує випускати навчальні відео, в яких покаже як побудувати об’єкти типу “плаваючого кита”.

Роботи Dot і Dash від Wonder Workshops

На відміну від інших іграшкових роботів STEM, які часто потребують збірку, Dash і Dot вже готові до використання, що робить їх трохи більш доступними для менших дітей. Діти можуть негайно почати писати команди для роботів за допомогою смартфона або планшета, змушуючи їх співати, танцювати і бродити по будинку.

Dot, кулястий робот, є найбільш фундаментальної іграшкою і може бути запрограмований щоб копіювати Magic-8 Ball або використовуватися як високотехнологічна версія гри в “гарячу картоплю”. Dash, який йде з коліщатками, здатний на більше складні маневри.