Найдорожчі сигарети у світі

Сьогодні в світі палить майже половини дорослого населення. Хтось вважає за краще сигари і сигарети, чимало існує любителів і трубкового тютюну. Але основна частина курців все ж, віддає перевагу сигаретам. Однак і сигарети бувають різними. Існує безліч сортів тютюну і фільтрів, а деякі підприємливі власники тютюнових заводів навіть урізноманітнюють асортимент своєї продукції різними смаками.

http://lordon.com.ua/oborudovanie-dlya-prodazhi-sigaret

Вартість сигарет також різниться між собою. Деякі сорти може дозволити собі далеко не кожен середньостатистичний житель землі. Лідером за вартістю сигарет є компанія Lucky Strike. Саме вона колись випустила на ринок сигарети, вартістю 100 000 доларів за пачку!

Настільки висока вартість пояснюється дорожнечею власне сигаретної пачки. Вона виконана з чистого срібла і прикрашена самим що ні на є справжнім рубіном і іншими діамантами. Правда, мисливців на таке дороге задоволення на сьогоднішній день не знайшлося.

За 8 років, що минули з дня випуску єдиного примірника цієї розкоші, вона побувала вже у багатьох магазинаж Duty Free найкрупніших аеропортів Європи. Використовувалися ці сигарети в якості виставкового експонату. Ось такий ціновий рекорд тютюнової промисловості - найдорожча пачка сигарет, яку навряд чи коли-небудь хтось викурить.


А які найдорожчі сигарети сьогодні дійсно палять? Найдорожчими сигаретами, що знаходяться в користуванні сьогодні є «Treasurer». Вартість пачки цих сигарет становить 24 євро. Компанія, що випустила ці сигарети, вирішила заповзято зіграти на людському прагненні до всього нового.

Ці сигарети відносяться до розряду тютюнових виробів «люкс-класу». Причому, навіть з огляду на їх дорожнечу, курцям доведеться постаратися, щоб в самий невідповідний момент не залишитися без жаданого курива. «Treasurer» випускаються невеликими партіями (всього 10 000 пачок на місяць) і є великою рідкістю.

Плюс, продавати сигарети даної марки дозволено тільки в сорока містах світу. Точками реалізації є спеціалізовані магазини, так що, навіть якщо ви можете собі дозволити сигарети «Treasurer», варто сто разів подумати. Переїхавши в іншу країну або навіть місто, ви навряд чи знайдете їх у продажу, а як показують дослідження, більшість курців з великим трудом звикає до нових марок сигарет. Справа тут навіть не в ціні, а в тому, що існує величезна кількість сортів тютюну і якості фільтрації смол. Відповідно, розрізняється і смак різних марок.