Колір нижньої білизни розповість про характер дівчини

Часто ми говоримо фразу - «скільки людей, стільки й думок», «скільки дівчат, стільки характерів». Кожна жінка - яскрава індивідуальність зі своїми смаками та уподобаннями. Вченими доведено, що від того, якого кольору нижню білизну вибирає дівчина, можна отримати вичерпну інформацію про неї як про особистість. Ще цікавий факт про нижню білизну - її колір може навіть формувати характер прекрасної половини людства.

Як правило, стильний чорний колір воліють жінки, наділені мудрістю і проникливістю. Також вважається, що вибір чорної нижньої білизни допомагає дівчині впоратися зі своєю невпевненістю і подолати внутрішні бар’єри.

Чорну білизну ніяк не можна назвати похмурою, тому що існує між магнетичним чорним кольором і сексуальністю якись невидимий зв’язок, натяк на загадку і інтригу. Більш того, чорна нижня білизна говорить про жінку, яка вважає за краще партнерство у всіх його проявах. Ще один плюс чорної білизни - це, звичайно ж, її універсальність. Вона однаково добре підійде і під неперевершене елегантне плаття, і під джинси. А в інтернет-магазині https://fashion.if.ua/ можна замовити чудові моделі жіночої нижньої білизни як чорного, так і інших кольорів

Що стосується тілесного кольору нижньої білизни, то його вибирають дуже стримані в своїх емоціях дівчата. Але тілесна білизна, поряд з чорною, також відмінно підходить для щоденного носіння.

Червоним мереживам віддають перевагу панянки з дуже яскраво вираженою сексуальною енергетикою. Такі жінки активні, а іноді і трохи агресивні, люблять лідируюче положення і в роботі, і в особистому житті. Червоний колір - це колір пристрасті і вогню, тому жінки в червоній нижній білизні - це своєрідні хижачки в міських джунглях.

Рожеву і блакитну нижню білизну, а також білизну пастельних тонів вибирають ніжні і романтичні дівчата, трохи наївні. Така білизна налаштовує на фізичне і ментальне розслаблення, ауру спокою.

Яскраві жовті трусики і ліфчики обирають жінки з високим інтелектом, що не пасують перед складними ситуаціями і здатні на швидке прийняття рішень.

Якщо дівчина носить помаранчеву білизну, то це харизматична і яскрава особистість, яка запалює все навколо своїми заразливими веселощами.

Ангельски біла нижня білизна говорить про те, що його господиня добра, любить істину і чоловіків з серйозними намірами. Вважається, що білі мережива найбільш затребувані в світі.