Повітряні кулі. Тренди весільного декору 2018

Повітряні кулі як елемент весільного декору, мабуть, ніколи не вийдуть з моди. Це порівняно недорогий, але в той же час чудовий спосіб прикрасити ваше довгоочікуване свято.

Сучасні дизайнери диктують все нові і нові тренди в декоруванні повітряними кулями, тому ідей для їх застосування - безліч! А реалізувати їх допоможе інтернет-магазин https://partystuff.com.ua/, саме тут представлено широкий асортимент повітряних кульок на любий смак.

Європейські дизайнери в один голос кажуть: кулі на весіллі - це стильно! Головне - відійти від старих ідей і внести в оформлення свіжі, оригінальні тренди.

Мода 2018 року говорить: повітряна кулька повинна бути величезною! Глянцевою, матовою, строкатою або одноколірною - це не має значення. Важливо, щоб вона ідеально підходила до загальної колірної гами весільного оформлення. Повітряними кулями можна декорувати столи, арки, кенді-бари, прикрасити ними стелі і стіни. Незмінною популярністю користуються гелієві кулі, оскільки вони найкращим чином тримають форму і підходять під безліч дизайнерських ідей. Кулі-конфетті, фатіновой і акварельні кулі, кулі-гірлянди - кращі сучасні тренди з використанням гелієвих кульок.

Кулі-конфетті

Яскраві і барвисті кулі-конфетті - одна з найбільш популярних ідей для весільного декору. Лопаючись, кулі розпускають вихор різнокольорових конфетті, що неодмінно викличе захват у молодят і гостей торжества. Важливо, щоб кулька була прозорою: наповнена строкатою мішурою, вона виглядає оригінально і святково. Як варіант, можна прикрасити і нитки, якими кріпляться кулі: за допомогою кольорових стрічок, паперових аплікацій і так далі.

На створення такої прикраси буде потрібно час і терпіння, але, повірте, ефект того вартий! В якості наповнення можна використовувати класичні паперові конфетті, блискітки, паєтки, гліттер, також можна заховати в кулях побажання для молодят.


Акварельні кулі

Ще один стильний тренд від європейських дизайнерів - розфарбовані кулі. Ніжні акварельні сплески дозволять акцентувати колірну гамму весілля. Такі кулі здатні стати самостійною прикрасою і задати тон всьому процесу декорування.

Модна ідея - занурити кульку в фарбу частково, знизу біля основи. Також можна зробити на ній акварельні розводи із застосуванням декількох відтінків. Вітається і малювання на кулях, а також відбитки за допомогою різних трафаретів.


Фатинові кулі

Великі гелієві кульки можна обернути в фатин: така прикраса буде виглядати особливо вишукано, нагадуючи образ нареченої. Як правило, дизайнери використовують класичну напівпрозору тканину. Однак в поточному році можна застосовувати і химерне мереживо або гіпюр, фатин в горошок або смужку і багато іншого. Головне, щоб тканина не ховала колір кульки, а вишукано його приглушала.

Особливу увагу варто приділити вузлику, який закріплює тканину на кульці. Його можна прикрасити за допомогою квітів, стрічок, бантів, блискіток.



Кулі-гирлянди

Свіжа ідея - декорувати не кулю, а нитку або стрічку, яка його підв’язує. У цьому випадку необхідно використовувати тільки гелієві кулі. Їх кріплення можна прикрасити листям, квітами, бантами, аплікаціями, різноманітної кольорової мішурою. Тримаючись прямо, гелієві кулі граціозно спускають стрічки до низу, утворюючи красивий ефект повітряної гірлянди.