4 сорти чаю, найбільш корисні для чоловічого здоров’я

Популярність чаю важко заперечувати. Його п'ють кожен день по кілька разів, він прекрасно втамовує спрагу і тонізує. Чай не просто смачний, але і дуже благотворний для організму напій. Кожен чай корисний по своєму. Ми ж хочемо розповісти про 4 особливо корисних для чоловічого здоров'я сорти чаю.

Іван-чай

Чоловіча складова цього чаю закладена навіть у його назві. Іван-чай - надійний друг чоловічого організму, який підтримує його тонус і підвищує імунітет. Дана властивість стимулює вироблення чоловічих гормонів, що покращує сексуальну енергію. До того ж вживання іван-чаю сприяє зміцненню кровоносних судин, що також позитивно впливає на потенцію. А той факт, що цей напій очищає організм при алкогольному отруєнні, і зовсім не залишить сумнівів в його позитивних якостях.

Але на цьому вони не закінчуються. Іван-чай є хорошим профілактичним засобом проти простатиту, так як перешкоджає виникненню запалення в передміхуровій залозі. Він здатний нормалізувати кровоносну систему організму за рахунок вироблення гемоглобіну і підтримки кислотно-лужного балансу в судинах. Іван-чай відновлює обмін речовин, відмінно справляється з вірусами і навіть є засобом профілактики утворення ракових пухлин. До того ж він має приємний смак і насичений аромат, і його можна пити як звичайний чай. А на сайті https://mir-trav.com.ua/ можна замовити якісний іван-чай, а також інші корисні лікарські трави.

Мурсальский чай

Мурсальский чай - не найвідоміший сорт чаю, при цьому один з найкорисніших. Трава, з якої його виготовляють, зростає на гірських вершинах Болгарії і є дуже рідкісною. Настільки рідкісної, що її навіть занесли до Червоної книги. Відповідно, мурсальский чай продається невеликими партіями і коштує дорожче звичайного. Але його корисні властивості заслуговують того, щоб він регулярно був у вас на столі.

Мурсальский чай - улюблений напій жителів Родопських гір, а ці люди завжди славилися своїм довгожительством. Мабуть, вони давно відкрили в ньому лікувальні якості, які нормалізують артеріальний тиск і таким чином знижують ризик серцевого нападу та інсульту. Лікарі також рекомендують його для лікування дихальної системи при кашлі або бронхіті.

Для чоловіків цей чай корисний наявністю речовини, що стимулює вироблення тестостерону. Його регулярне вживання підвищує сексуальний потяг, чому чай і прозвали «болгарською віагрою». Він добре зарекомендував себе і при лікуванні інфекцій сечовивідних шляхів і простатиту, а також захворювань печінки і нирок.


Китайський улун

Китайський улун - зелений чай, що містить багато цинку, таніну, антиоксидантів, флавоноїдів і інших речовин, корисних для чоловічого організму. Таке вітамінне асорті добре позначається на імунітеті, покращуючи приплив крові і підвищуючи мозкову активність. До того ж китайський улун є ворогом ракових клітин, перешкоджаючи їх появі.

Цинк, що міститься в ньому сприяє виробленню статевих гормонів. Щоденний прийом цього чаю забезпечить необхідний рівень тестостерону і поліпшить потенцію. А для ще більшого ефекту можна додати в нього трохи імбиру.

Китайський улун має чудовий насичений смак і аромат, але не варто ним сильно зловживати. У цьому чаю присутній кофеїн, який у великих кількостях шкідливий для організму. Тому денна норма не повинна перевищувати 500 мл.

Каркаде

Смачний напій рубінового кольору, який знижує стрес і тонізує організм. Ви подумали про вино? Ні, друзі, це каркаде - чай ​​з приємним смаком і солодким ароматом, який виготовляють з висушених квіток гібіскуса. При цьому він ще дуже корисний. І не тільки для чоловіків.

Каркаде багатий вітамінами і амінокислотами. Він сприяє виведенню токсинів з організму, відновленню клітин і перешкоджає відкладенню холестерину. А раз ви читаєте цю статтю, то напевно хочете дізнатися, наскільки благотворно каркаде впливає на чоловіче здоров’я. Так ось - настільки, що при регулярному вживанні він суттєво підвищує лібідо, тобто посилює статевий потяг. Адже репродуктивна функція чоловіка прямо залежить від загального стану організму, а з підтримкою останнього, як ми з’ясували, каркаде справляється відмінно!