Підробки брендів - як відрізнити?

Як відомо, дозволити собі купувати дорогий, якісний одяг і взуття за високими цінами, може не кожен. Однак добре одягатися і виглядати хочеться всім. Виходять з цього положення досить таки різними способами. Хтось купує брендовий одяг в секонд-хенді. Хтось знаходить високу якість і доступну вартість, але менш відому марку. Ну а хтось просто купує підробки, які ще називаються фейками.

Взагалі, існує два типи людей. Перші готові платити за високу якість і надійність продукції. Другі готові платити лише за бірку популярного бренду.

Перші розуміють, що дійсно якісний дизайнерський одяг, просто напросто не може бути дешевим. На його виготовлення витрачають багато часу і сил дизайнери, конструктори одягу, продумуючи кожну деталь. Всі моделі виготовляються з урахуванням останніх тенденцій в моді, а на їх виробництво йде тільки якісний, дорогий матеріал. Крім того, витрачаються великі кошти в розкрутку бренду і рекламу. З усього цього і складається загальна вартість на дизайнерський одяг і взуття.

Фейкмейкери ж діють набагато простіше. Вони просто напросто копіюють вже наявну дизайнерську продукцію (одяг, взуття, аксесуари). Мета фейкмейкерів - створити далеко не якісний, зате дешевий продукт. І тому він завжди буде відрізнятися низькою якістю, що можна побачити по нерівних швах і рядках, дешевим деталям.

Для людей з другої групи велике значення має сам бренд, його популярність, ніж якість продукції. Вони не прагнуть купити надійну і довговічну річ, вони прагнуть купити «емблему», «лейбл». Саме тому їх речі досить швидко псуються або виходять з ладу. Як відомо, скупий платить двічі.

Як же відрізнити фейк?

1. Купуйте продукцію тільки в тих магазинах, які є офіційними представниками і здійснюють поставки безпосередньо від виробників. Якщо таких постачальників у вашому місті немає, то можна спробувати знайти інтернет-магазин з хорошою репутацією. Для прикладу, одяг Sonya Scandal це суто брендові стильні і якісні речі.

Варто утриматися від покупок на різних ринках і переходах. Якщо Ви звернули увагу на сток-центр, то поцікавтеся про те, звідки ввозиться даний одяг. Що знають про нього продавці, консультанти. Що можуть сказати про сам бренд. Найчастіше солідність магазину не визначає якість продукції і є велика можливість купити контрафакт. Але іноді в цих же магазинах можна взяти досить таки пристойні якісні підробки.

2. Зверніть увагу на вартість. Наприклад, якщо якісна брендова куртка в офіційному магазині коштує близько 350 $, то в будь-якому іншому вона просто не може мати вартість менше 100. Навіть в період розпродажів розмір знижок може становити максимум 70%. Поважаючий себе магазин не буде довгий час продавати речі з такими зниженими цінами. Це здійснюється тільки в період розпродажів. Далі нерозпроданий одяг йде в сток-центр, а в магазин поставляється нова колекція.

Тому, якщо Ви бачите такі низькі ціни довгий період часу, швидше за все - це підробка. Гарна, брендова річ не купується за мізерні гроші.

3. Подивіться на матеріали, з яких виготовлена ​​річ. Одяг та взуття відомих марок і виробників зшитий з високоякісних дорогих матеріалів, приємних на дотик. Не побачити це неможливо.

Та й в цілому, речі від найбільших виробників, як правило, мають дрібні деталі, засоби захисту, бирки та етикетки. У деяких випадках присутні водяні знаки, індивідуальний номер і голограма. Часто логотипи присутні навіть на дрібних деталях - декорі і ґудзиках.

Візьміть цей одяг в руки. Його матеріали виглядають гідно і приємні на дотик. Уважно перегляньте шви і стрічки, які повинні бути ідеально рівними. Також варто знати, що кожен виробник має свої правила захисту. Про них Ви можете поцікавитися заздалегідь. А потім, просто звірити.