Спадкоємиця Swarowski “розсипала” на шлюбній сукні півмільйона стразів

Спадкоємиця Swarovski Вікторія Сваровські та її наречений Вернер Мюрц, інвестиційний менеджер, минулого року зіграли весілля. До того, як офіційно оформити стосунки, пара зустрічалася сім років, не дивно, що на головне торжество в своєму житті закохані не пошкодували круглу суму, а наречена була живою рекламою бренду Swarovski.

Весільна сукня спадкоємиці імперії Swarovski стало справжньою сенсацією в мережі. Втім, дивуватися тут нема чому: розшитий 500 тисячами блискучих кристалів наряд з 8-метровим шлейфом важив 46 кілограмів (не набагато менше, ніж сама наречена) і коштував 1 мільйон доларів.

- Не очікувала, що моє плаття викличе такий резонанс, - з посмішкою розповіла Вікторія кореспонденту видання HELLO! - Чудово, що так багато приємних коментарів на його адресу!

Зі своїм майбутнім чоловіком Вернером Мюрцом Вікторія познайомилася 7 років тому.

- Це було кохання з першого погляду, - згадує вона. - Наші батьки вже знали один одного, і тато Вернера робив все можливе, щоб звести нас.

Вікторії тоді було всього 16 років, і вона починала кар’єру співачки, уклавши контракт із звукозаписною студією Sony Music. Зараз її підтримує і новоспечений чоловік, і люблячий тато. Пауль Сваровскі - представник п’ятого покоління відомої на весь світ сім’ї. А бренд заснував його прапрадід, австрійський інженер Даніель Сваровскі, який винайшов перший в світі електричний верстат по шліфуванню скла.

Юна Вікторія неймовірно пишається своїм прізвищем:

- Мої бабуся і тато досі займаються ювелірним бізнесом. Я не пішла по їх стопах, ставши співачкою, але ... Ніколи не говори “ніколи”. Раптом років через десять мені захочеться приєднатися до сімейної справи?

Примітно, що її знаменитий предок теж колись захоплювався музикою і мріяв стати скрипалем. Правда, життя запропонувала йому зовсім інший сценарій.

Повернемося до весілля і, власне, до тієї неймовірної сукні, яку створив філіппінський дизайнер Майкл Сінко.

- Я просто дала йому кілька сотень тисяч кристалів, - розповідає Вікторія, - і попросила зробити з них наряд, дуже пишний, але в той же час простий.

Безумовно, було б дивно, якби у спадкоємиці кришталевої імперії весільне плаття не виблискувало належним чином. Замовлення наречена зробила всього за три місяці до торжества, і Сінко довелося дуже постаратися, щоб встигнути зшити плаття мрії в термін.

Краса, особливо 46-кілограмова, вимагає жертв. Під час вінчання, яке пройшло в соборі Святого Джусто в Трієсті, Вікторії довелося несолодко.

- Сукня важка, день спекотний - в церкві я моторошно потіла, - сміється вона. - А ще довелося прибрати блакитну доріжку, що веде в собор, тому що я б не змогла пройти по ній.

Триденні святкові гуляння почалися ще напередодні ввечері. В готелі Falisia, розташованому на курорті Портопікколо на півночі Трієста, була організована вечеря для 250 гостей. Жінок зобов’язали прийти в червоному, а чоловіків - повністю в білому. Зал був оформлений в червоних і золотих тонах.

- Мені хотілося романтики, - каже Вікторія, - тому ми всюди розставили червоні троянди в кількості 20 тисяч.

Всього ж за три дні було використано 70 тисяч квітів! Тему основного весільного прийому, на який гості вирушили з церкви в ресторан Maxi’s, Вікторія позначила як “Кришталева ніч”: на столах стояли композиції з маленьких дерев, білих квітів і, звичайно, кристалів.

Кожна наречена у найважливіший у своєму житті день прагне виглядати неперевершено, і якщо ви не знаєте, де купити весільне плаття в Києві, завітайте до весільного салону Fashion Bride, саме тут ви знайдете чудові, ексклюзивні моделі на любий смак і гаманець.