Чоловічі сумки Dominator: брутальний вінтаж, розмальований за допомогою випалювача

Дивовижні черепа, екзотичні риби, грізні пірати і казковий стімпанк. Здавалося б, що спільного може бути між цими безумовно протилежними темами? Не варто морочити голову над результатом, на підтримку вам прийдуть хлопці з команди Dominator. Саме так - хоробро, помітно і брутальньно іменується молодий бренд чоловічих сумок і аксесуарів, заснований у Франції в 2014 році, який поставив за мету створювати ексклюзивні речі для справжніх чоловіків.

Для чоловіків, яким набридла сіра одноманітність аксесуарів і які не бояться виділятися з натовпу за підмогою дивних сумок і чохлів для своїх електронних гаджетів. У чому ж їх секрет? «Їх три: форма, колір і виконання», - поспішають відповісти самі «Домінатори».

«Домінатор» - так звуть себе Франк і Віктор, засновники бренду Dominator, які осіли в маленький студії-майстерні в 7 районі Парижа. Як батьки готові без зупинки і з пристрастю розповідати про своїх дітей, так Віктор і Франк охоче розповідають про всі тонкощі своєї роботи.

- Ми любимо дивні форми, - починає Франк, - наше завдання в тому, щоб зачепити клієнта за допомогою нестандартної конструкції. По суті, кожна історія Dominator-а почалася зі старої сумки, купленої на блошиному ринку Парижа за 5 євро. Це була сумка-месенджер з ременем через плече, у якій ще мільйон найменувань: «кофр», «планшет», «портфель», що не важливо. Сумка була з старої сухої шкіри і стрімко прийшла в непридатність, але ми відтворили її знову, з деякими вдосконаленнями і добротної фурнітурою. Підсумок перевершив сам себе: люди підходили на вулиці і запитували, де можна придбати таку сумку. І так прийшла в голову ідея продавати сумки, на які звертають увагу. За сумками пішли чохли для електронних гаджетів: ноутбуків і Айпад. У деяких з них ми використовуємо нашу фірмову «задумку»: шкіряну шнурівку, що додає аксесуару почуття чоловічої брутальності.

Сумки Dominator виготовляються вручну, і тільки з натуральної шкіри. Взагалі, шкіра - чудовий природний матеріал. Її можна фарбувати, надавати їй будь-яку форму, вона дихає, славно скрипить і навіть пахне. До речі, по посиланню мужская сумка через плечо можна замовити чудові моделі шкіряних сумок на любий смак.

- Наші вироби могли б загубитися у великій масі, якби не унікальні малюнки, які ми наносимо вручну на будь-яку сумку або чохол. - продовжують свою розповідь засновники Dominator - Спецтехнологія нанесення ілюстрацій неповторна: придивіться наглядово, бачите, все чорні силуети малюнків випалені в шкірі. Тобто ми не примітивно малюємо їх фарбою, а саме випалюємо, з підтримкою випалювача. Так-так, того самого, яким ми в дитинстві випалювали на фанері! Але і це ще не все. З недавнього часу ми почали поєднувати випалювання і фарбу, і підсумок дійсно приголомшливий. Люди на вулиці не легко запитують, де придбати таку сумку, а просять продати прямо ось цю!