Особливості і переваги освітніх турів у Великобританії

Освітній туризм стає все більш популярним серед сучасної молоді, яка бажає отримувати найкращу, найсучаснішу і найбільш затребувану освіту. Це справедливо, тому що такий вид туризму передбачає не тільки подорож по країні і знайомство з її культурою і пам'ятками, а й одночасно з цим отримання освіти, найчастіше - вивчення мови.

Чому саме Великобританія? Саме освіта в Великобританії традиційно вважається освітою вищого, часто елітарного рівня, який котирується в будь-якій країні світу, і відповідає всім міжнародним стандартам. Університети і коледжі з найвідомішими на весь світ іменами знаходяться саме тут в Великобританії, отримавши освіту в одному з таких закладів, і маючи чудову базу знань найвищого рівня, молода людина зможе з легкістю побудувати свою кар’єру в своїй країні, а також домогтися успіху і на міжнародному рівні.

Що ж стосується мовних курсів, то тут Ви зможе не просто вивчити англійську мову, а відчути її кожною клітинкою свого тіла. Під час такого роду освітнього туру, можна не тільки отримувати уроки найвищого рівня з професійними викладачами, а й здійснювати екскурсії, і різного роду поїздки по країні.

Існує стереотип, що відпочинок і освіта несумісні, але на ділі все виявляється зовсім навпаки. Освітній туризм в Великобританії - це чудовий шанс повністю зануритися в мовне середовище, здійснюючи поїздки по всій країні і відпочиваючи в незвичній обстановці, пізнавати культу цієї чарівної країни з унікальною історією, знайомитися з новими цікавими людьми з усього світу, а також насолоджуватися гостинністю доброзичливих і доброзичливих британців.

Існує безліч програм в рамках освітнього туру до Великобританії. Ну, по-перше, програми можуть бути короткостроковими, це мовні програми від декількох місяців до року, і довгостроковими, що має на увазі найчастіше повноцінну університетську освіту. По-друге, програма такого роду туру може бути скомбінована: і школяр або студент може не просто займатися вивченням мови, а й навчатися танцям, верховій їзді, грі в теніс і т.д.

Довгострокові академічні освітні програми можуть включати в себе навчальні курси з різних спеціальностей: будь то якісь сфери бізнесу, економіки, юриспруденції, банківської справи, туризму, або дизайну. Але найголовніший момент в тому, що диплом, отриманий в британському університеті, безумовно, буде затребуваний більшістю великих фірм і корпорацій по всьому світу.

Існують також програми, для вивчення мови і батьками з дітьми. Правда, в цьому випадку дорослі і діти займаються мовою в різних групах, але проживають і здійснюють екскурсії та поїздки спільно.

На сьогоднішній день у Великобританії налічується близько 1500 лінгвістичних шкіл і навчальних центрів, що навчають іноземців англійській мові. Вони пропонують безліч програм і формують групи по ряду критеріїв: за віком, рівнем знання мови, по тривалості навчання. Є базові курси, які поділяються на стандартні і інтенсивні. Є підготовчі, які допомагають в подальшому при здачі основних тестів, що визначають знання англійської - IELTS, TOEFL та ін. Також є семінари з бізнес-англійської та курси поглибленого вивчення мови, які включають в себе підготовку до іспитів в коледжі і вузи Великобританії.

На окрему увагу заслуговують літні школи, в яких можна не тільки навчитися англійської, а й як слід відпочити, зайнятися спортом і повеселитися. В середньому ціна курсів на місяць становить 700 - 3000 EUR, в які входить проживання, харчування, трансфер, екскурсії та навчальні матеріали. Віза, квитки, реєстраційний внесок та оплата страховки оплачуються окремо.

Хороша освіта - запорука отримання в майбутньому цікавої, високооплачуваної роботи, старту успішної кар’єри. На сайті stepup.education/ru/ ви дізнаєтесь про діяльність центру «Step Up», де використовуються найпередовіші освітні методики, основані на стандартах навчання по програмі National Curriculum, розробленій Міністерством Освіти Великобританії.