Таксі та трансфери: паралельні реальності

У вас намічається зустріч важливого клієнта або партнера в аеропорту? Потрібно їхати на залізничний вокзал, а використовувати власний автомобіль вам не хочеться? Тоді послуга трансферу - це саме те, що потрібно!

Не знаєте, що це таке і чим трансфер відрізняється від звичайного таксі? Наша стаття присвячена детальному висвітленню цього питання.

Трансфер: транспорт і його водій

Термін «трансфер» прийшов до нас з англійської мови, в якому він має значення «переміщати». У туристичній сфері ним позначають транспортні перевезення пасажирів з точки «А» в точку «Б». При цьому водій зобов’язаний упевнитися, що пасажир прибув за вказаною адресою вчасно.

Якщо зустрічати клієнта потрібно на вокзалі або ж в аеропорту, тоді водій трансферу (автомобіля, мікроавтобуса):

- пристойно одягнений в діловому стилі або ж в костюмі (на вимогу);

- зустрічає вас в зоні прибуття з іменною табличкою;

- супроводжує вас до машини.

Водій автобуса же чекатиме вас на стоянці і вже точно без вас не поїде.

Можливо, ознайомившись з тарифами транспортних компаній, ви захочете заощадити і просто замовити таксі. «Воно нічим не відрізняється від трансферу», - подумаєте ви і будете не праві!

Насправді є ряд відмінностей між таксі і трансфером. Суть їх у наступному:

Фіксована ціна

Вартість послуги трансферу не залежить від кілометражу, тут важливо забрати пасажирів з однієї точки і доставити їх в іншу. За яким маршрутом буде здійснена поїздка - найкоротшим шляхом або в об’їзд пробок - не має значення. Таким чином, ви заздалегідь знаєте вартість, наприклад, трансфер з аеропорта Тегель з актуальними тарифами можна знайти по посиланню berlintransfer.ru/transferi-iz-tegel.

Майте на увазі, що даний пункт стосується тільки поїздок по місту. Якщо ж з аеропорту або вокзалу вам необхідно їхати за місто, вартість поїздки буде вважатися за іншими тарифами.

Презентабельний вигляд

Крім презентабельного і акуратного водія, вас зустріне чисте авто, в салоні якого відсутні сторонні запахи, оскільки перед зустріччю з вами водій обов’язково заїде на мийку. Якщо ви турбуєтеся про престиж та репутацію - замовте машину преміум-класу або позашляховик. Також за запитом вам нададуть англомовного водія.

Супровід

Водій автомобіля або мікроавтобуса обов’язково вийде, щоб вас зустріти і супроводити до машини. Водій автобуса матиме на руках список пасажирів і контролювати їх посадку.

100% подача

Якщо таксі для поїздки на сьогодні в аеропорт або на ж / д вокзал транспортні компанії можуть надати або і ні, то трансфер бронюється заздалегідь. Ви можете замовити транспорт на сьогодні, через тиждень, місяць, 3 місяці. У разі будь-яких змін транспортна компанія запропонує вам рівнозначну заміну, і подача транспорту буде гарантована.

Варіанти оплати

З таксі ви можете розплатитися тільки готівкою. У деяких країнах, правда, вже ввели оплату через картку. Але для компаній, які оплачують відрядження своїх співробітників, це не вихід. За послугу трансферу можна розплатитися як готівкою і карткою, так і безготівково.

Крім основних вимог, ви можете домовитися про додаткові послуги, таких як:

- дитяче крісло;

- зустріч з букетом квітів;

- пляшка шампанського в спеціальному відерці з льодом та інше.

Все це обговорюється з транспортною компанією заздалегідь і оплачується додатково.

Крім індивідуального трансферу, компанії транспортні можуть запропонувати і колективну зустріч. Цей варіант прекрасно підходить в разі, коли мова йде про подорож літаком або поїздом групи людей. Замовляючи такий трансфер, будьте впевнені, що вас не забудуть і не втратять. Погодьтеся, більш комфортний варіант, ніж просто поїздка на рейсовому автобусі або мікроавтобусі. Особливо якщо врахувати наявність додаткових послуг.