Кімнатні рослини - вишуканий шматочок природи в інтер’єрі

Ваш дизайн інтер'єру будинку може бути до самих дрібниць ідеальним, але так складно проігнорувати в стильному і модному образі живі рослини. Вони здатні кардинально змінити атмосферу простору, наситивши її яскравими і соковитими фарбами, підбадьорити і сформувати такий необхідний затишок.

Вони прикрашатимуть порожні стіни, подарують абсолютно новий вид вашій спальні, вітальні або кухні, особливо якщо ви використаєте оригінальні вишукані ковані підставки під квіти від компанії Кузня Львів.

Сьогодні ми пропонуємо вам познайомитися з найпопулярнішими сортами, і дізнаємося про догляд за кожним окремим екземпляром.

Ідеї ​​кімнатних рослин

Почнемо розглядати нашу добірку з невибагливого у догляді фікуса. Фахівці рекомендують його навіть самим забудькуватим господарям, оскільки полив здійснюється тільки після того, як верхній шар добре підсохне.

До освітлення вони теж не вибагливі, але в темних приміщеннях рости не будуть. Гарний силует широкого листя зможуть ідеально влитися в будь-яку обстановку, прикрасивши собою навіть самий хитромудрий дизайн.

Бостонська папороть буде радувати ваше око протягом десятиліть, особливо при хорошій вологості. Розміщувати контейнери бажано в найсвітліших частинах приміщення. Найчастіше їх вирощують в підвісних кашпо або ставлять на окремих подіумах, справа в тому, що гілки дуже красиво спадають з країв кашпо.

Існують різні сорти драцени, але кожен екземпляр має особливий екзотичний вид. Люблять вони середнє і яскраве освітлення і невибагливі до вологи. Низькі потреби в догляді і злегка офіційний стриманий вигляд листя, що йдуе вгору, робить snake plant обов’язковим атрибутом офісів, готелів або банківських установ. Але ви тільки подивіться, наскільки красиво ця рослина вливається в інтер’єр спальні!

Непоганою ідеєю декору житла будуть сукуленти. Ці маленькі і елегантні рослини відмінно підійдуть для висадки міні садів, а їх різноманітність дозволить створити яскраву і оригінальну експозицію. Вони легко виживуть у забудькуватих власників, але абсолютно не переносять надмірної вологи.

Ваш інтер’єр отримає додаткову дозу стилю, а якщо розмістити їх в незвичайних контейнерах і на самому видному місці - ви отримаєте яскраву деталь, яка доповнює індивідуальність дизайну.