Нетта Барзілай: що відомо про переможницю конкурсу “Євробачення 2018”

Нетта Барзілай підірвала «Євробачення 2018» своїм стилем, епатажем, унікальним номером, який припав до смаку більшості глядачів конкурсу. А що відомо нам про переможницю пісенного конкурсу в нинішньому році?

Отож, якщо ви читали Чернівці новини сьогодні на популярному інформаційному порталі politician.com.ua, ізраїльтянка Нетта Барзілай заслужено перемогла на Євробачення-2018, і тим самим дала можливість своїй країні стати господинею конкурсу в 2019 році. Давайте дізнаємося про життя і кар’єру найвидатнішої в нинішньому році учасниці Євробачення.

Мрії збуваються

Нетта мало не з самого дня свого народження проявляла музичний талант. Ледве вона навчилася говорити, відразу заспівала. А народилася вона в 1993 році 22 січня в місті Хід-ха-Шарон, в Ізраїлі.

Батьки не стали перечити таланту своєї дочки і відправили її в школу з ухилом на музику. Сама ж дівчинка, скільки себе пам’ятає в дитинстві, завжди мріяла стати співачкою світового масштабу. Мрія Барзілай збулася, про неї дізнався і її почув весь світ!

Після школи юне дарування Нетта вступила до музичного училища, де активно зайнялася вивченням електронних інструментів. Далі, крок за кроком, дівчина впевнено просувалася по кар’єрних сходах.

Спочатку вона пропрацювала інструкторів в спеціальному таборі для обдарованих музикантів, потім очолила його і в результаті стала солісткою ансамблю військово-морського флоту ЦАХАЛ. Демобілізувавшись, Барзілай переконалася на всі сто, що своє життя присвятить музиці.

Музичне життя

Після служби на флоті, Нетта спробувала себе в якості співачки в музичному клубі Bar Giora, в якому стала керівником блюзових щотижневих вечорів. А два роки тому, в 2016, вирішила зібрати власний колектив, створивши ансамбль «Експеримент». Далі гастролі, правда, по Ізраїлю, співпраця з групою «Бат Шева» і, нарешті, виконання головних партій в музичних виставах.

Багато хто дивується діапазону її творчої діяльності. Вона встигала все і всюди. Виконувала акапелла-партію в мюзиклі «Книга труднощів», виступала вокалісткою популярної групи «Габбер-бенд», з якою вже і відправилася в тур по містах Європи.

Цікаво, що якби не вибір музики, вона присвятила б себе дітям, працюючи в дитячому садку або вивчала б психологію. Захоплюється психологією Барзілай не просто так. З раннього віку на її адресу сипалося безліч глузувань щодо зовнішності, образу. Вона постійно вела всередині себе боротьбу за право бути унікальною, але цікавою і затребуваною.

І боротьбу свою вона таки виграла, а неординарну зовнішність перетворила у власний образ, який, втім, і став її родзинкою. І, швидше за все, саме ексцентричність і епатаж найбільш вплинули на вибір глядачів в конкурсі «Євробачення 2018».


Участь в Євробачення 2018

Усе своє свідоме життя Нетта мріяла стати учасницею міжнародного конкурсу. Але наважилася на цей крок лише у вересні 2017, коли прийшла з хітом Ріанни на прослуховування «Наступна зірка Євробачення». В результаті, як ми розуміємо, вона пройшла далі.

З новим хітом «Тоу» ізраїльтянка успішно проходить перший півфінал, потрапляючи в список можливих переможців і вже з більшою впевненістю в собі феєрично виступає у фіналі Євробачення 2018.

Слід зазначити, що даний хіт став популярний не тільки завдяки виконанню самої Нетти. Обрано він був не просто так. Сенс композиції пов’язаний з кампанією, яка отримала розголос в кінці 2017 го року, проти домагань до жінок. Можна бути впевненими в тому, що учасники руху #MeToo в більшості віддали свої голоси за Барзілай.

Ще один момент, який вплинув на вибір глядачів, - це вміння грати на лупері. Дівчина дізналася про цю електронну “примочку” у віці 18-ти років, а щоб купити її, їй довелося підробляти офіціанткою. Тепер вона може похвалитися ефектною грою на лупері, що ми можемо бачити, безпосередньо, з конкурсу, а також з її кліпу.