Збагачена воднем вода - потужний оздоровчий фактор

Люди з давніх часів шукали способи загальмувати процеси старіння, зберегти молодість. Сучасна наука теж продовжує цей пошук і, спираючись на досвід минулого, має деякі вагомі результати. Збагачена воднем вода - один із засобів збереження здорового організму і уповільнення вікових змін.

Водень - гранично легкий елемент, який безперешкодно проникає в тіло на клітинному рівні. Це дуже ефективний антиоксидант, що підходить для усунення токсичних радикалів. Цей та інші ефекти роблять водневу воду гідною назви Жива вода.

Корисні властивості водневої води для людини доведені в ході ряду досліджень. Водень офіційно визнаний харчовою добавкою в США. В Японії довели потужний антиокислювальний ефект цього елемента.

Антиоксидантна дія водню дає поліпшення роботи імунітету. Жива вода, багата воднем дозволяє відновлювати різні системи організму. Водень проходить крізь клітинні мембрани, чого не можуть робити багато інших агентів. Він знищує вільні радикали в клітинах. Якщо пити водневу воду, усуваються саме шкідливі вільні радикали. Тобто, відбувається їх виборче, «розумне» усунення. При цьому посилюється дія антиоксидантних ферментів в людському тілі.

Дія живої води активізує синтез колагену 1 типу. Це один з базових компонентів шкіри, що надає еластичність і гальмуючий старіння. Якщо щодня пити водневу воду, відбувається загальне зміцнення організму. Але її можна використовувати і зовнішньо, як добрий косметичний засіб. Така вода підійде для вмивання, кремів, масок. Вона дасть омолодження шкірі, допоможе прибрати зморшки. Також ця вода корисна для оздоровлення волосся і нігтів.

Щоб зрозуміти антиоксидантну силу водневої води, наведемо дані одного дослідження. Його проводили в японському Університеті Шітама. Всього півтора літра живої води щодня прирівнюються до 700 бананів, 500 яблук, 40 морквин по антиоксидантній здатності.Молекулярний водень в цьому сенсі значно активніший аскорбінової кислоти.

Отож, збагачена воднем вода:

- швидко і дієво доставляє водень в організм; дає кращу гідратацію і угамування спраги

- усуває активний кисень, омолоджує організм

- бореться зі зморшками

- дозволяє краще засвоюватися вітамінам і поживним речовинам

- регулярний прийом приводить в норму тиск крові

- сприяє виробленню необхідної кількості мастила для суглобів

- сприяє активній роботі мозку, покращує розумову діяльність

- дозволяє позбавлятися від шлаків, токсичних речовин і інших забруднень

- благотворно впливає на тканини органів

- дає потрібну гідратацію шкіри, прибирає лущення, додає еластичність

- дозволяє шкірі краще захищатися від ультрафіолету і обвітрювання

- зміцнює волосся, покращує їх густоту

- є засобом профілактики артриту

- знімає головний біль

- допомагає при ряді хронічних хвороб (діабет, виразка шлунка)

Водень в живій воді забезпечує нормальну роботу клітин. Це призводить до поповнення запасу енергії в клітинах, тому необхідність в їжі знижується. Зменшення потреби в їжі призводить до зменшення утворення токсинів. А регулярне споживання водневої води видаляє ці токсини з тіла.

Збагачена воднем вода - правильна, цінна для гідратації. Вона відчутно поліпшить самопочуття. Також вона допоможе відновитися після фізичної активності, швидше прийти в норму після операцій.

А отримують таку воду, використовуючи спеціальні апарати - генератори водню. Кожен день рекомендується пити півтора літра цієї рідини.

http://www.h2voda.com