Унікальна кавоварка, яка приготує каву з фотографією і побажаннями

Малюнки на кавовій пінці останнім часом набувають все більшої популярності. Але вони, як правило, наносяться вручну, вимагають неабиякої майстерності і великих затрат часу. Втім, схоже, з'явилася гідна альтернатива цьому рутинному заняттю. Нещодавно кавоманів порадували новим девайсом - кавоваркою, яка наносить на поверхню ароматного напою будь-які картинки і виписує ранкові побажання прямо в чашку. За словами творців, їх унікальна машина працює також, як 3D принтер.

Досвідчені майстри компанії Сoffeeplus виконають любої складності ремонт кавоварок saeco, а також інших відомих виробників. Гарантована бездоганна якість без лишніх переплат, і чітке дотримання термінів виконання замовлення.

Сучасні технології досягли дивовижних висот. Група інженерів-ентузіастів створила унікальну кавоварку, єдина перевага якої полягає в її «естетичних» можливостях. Інноваційний кавовий апарат не просто варить каву, а робить її «красивою»! Досягається це в першу чергу за рахунок нанесення на кавову поверхню малюнка. Пристрій називається Ripple і його можна сміливо охрестити першим кавовим принтером.

Малюнок створюється з кавової піни, яка є звичайним «побічним ефектом» при варінні розчинної кави в електронних кавових машинах. Процес створення малюнка неймовірно простий. Машина спочатку варить каву, наливає її в чашку, а кавова піна виливається тільки в самому кінці процесу варіння.

Створення картинок на поверхні кави стало можливим завдяки спеціальному фільтру, в якому відбувається поділ і фарбування кавової піни для створення малюнка. Сам процес «малювання» багато в чому нагадує 3D друк, що набирає сьогодні популярність.

Як і багато інших сучасні пристроїв, Ripple вимагає синхронізації з яким-небудь мобільним пристроєм. Штатний додаток кавового принтера підтримує операційні системи iOS і Android. З його допомогою можна вибирати і налаштовувати малюнок, створювати галереї і бібліотеку малюнків, а також створювати нові малюнки з фотографій. Принтер також дозволяє наносити з піни різні написи.

Що стосується питання ціни, то сам Ripple коштує близько 1 тисячі доларів США. Головна «особливість», однак, полягає ще й у тому, що за доступ до сервісів Ripple доведеться платити до 80 доларів в місяць, в залежності від підключеного пакета послуг.

Варто визнати, що сьогодні компанія позиціонує Ripple Maker як комерційний продукт, орієнтований на бізнес і масового споживача. Крім власне кави-машини і контенту творці Stream CC пропонують купувати і кавову суміш Ripple Pods, що гарантує, за їхніми запевненнями, не тільки чудовий смак і аромат латте або капучино, але і найкращу якість картинки.