Вся правда про салонні anti-age процедури

У віком шкіра зазнає змін, більшість з них пов'язані з порушеннями ендокринної системи. З'являється пігментація, зайва сухість, гравітаційний птоз, а овал обличчя втрачає чіткість. Звичайно, з цими візуальними змінами вже марно боротися лише домашніми масками, фейсбілдингом або масажем, але далеко не всім салонним процедурам під силу виправити ситуацію.

Після 35-ти в записнику кожної жінки повинні з’явитися контакти перевіреного косметолога, ендокринолога та гінеколога. Правильна інтерпретація аналізів, відстеження стану здоров’я шкіри і всього організму, відновлення ідеального балансу - головний і вирішальний момент в антивіковому догляді.

Перш ніж бігти в салон краси, необхідно з’ясувати, чого потребує ваша шкіра, чи є у вас недолік еластину або колагену. Якщо до лікаря ніяк добратися не виходить, запам’ятайте хоча б головні ознаки дефіциту незамінних речовин, що відповідають за красу. Ваша шкіра схильна до появи розтяжок? Швидше за все, в організмі не вистачає еластину. Якщо ж ви помітили обвисання овалу обличчя, значить маєте потребу в поповненні запасів колагену.

З’ясувавши основні потреби шкіри, ви вже можете звертатися за допомогою в салон. Тільки от не всі представлені процедури будуть працювати на інтенсивне омолодження шкіри. Ми зібрали невеликий список маніпуляцій, які помилково називають anti-age.

Лазери

На диво лазерних процедур сподіватися не варто, так як вони працюють не з антивіковими змінами шкіри, а лише з її дефектами: пігментацією, нерівним рельєфом та іншими. Лазер добре ущільнює шкіру і підчищає пігментні плями, тому він є хорошим доповненням до омолоджуючих процедур, але візуального ефекту anti-age чекати не варто.

Ви отримаєте потужний ефект і видимі зміни тільки в тому випадку, якщо була проведена правильна підготовка до процедури, наприклад, пройдений курс пілінгів або біоревіталізації шкіри. Після проходження лазерної терапії період реабілітації буде визначальним. Якщо дотримуватися всіх рекомендацій косметолога і використовувати крем з пантенолом протягом трьох тижнів після маніпуляції, то це дозволить зберегти ефект набагато довше.

Важливо: лазерну процедуру можна повторювати раз (!) В 7-10 років. І ніяк не частіше!

Мезотерапія

Мезотерапію після 35 років робити практично безглуздо. Чому? Мезотерапія - це спосіб введення препаратів, збагачених вітамінами або гіалуроновою кислотою, проте їх концентрація вкрай мала. Якщо на молодій шкірі ці ін’єкції дають непоганий результат, то в більш зрілому віці шкіра просто не сприймає ці речовини.

Ситуація ще більше ускладнюється, якщо жінка вживає велику кількість алкоголю або палить. Так процес окислення вводяться речовин прискорюється в десятки разів - і використовувані антиоксиданти просто не встигають подіяти.

Звичайно, і в світі ін’єкцій є прекрасна альтернатива мезотерапії: біоревіталізація, біорепараціяж, філери.

Глибокі пілінги

Жінки вибирають пілінги за своєю примхою, довірившись відгуками подруг або розповідями про чарівні процедури на жіночих форумах. Важливо пам’ятати, що пілінги розрізняються за своїми властивостями і глибиною впливу (поверхневі, серединні та глибокі). У гонитві за красою зовсім немає часу розбиратися в їх відмінностях. Та й навіщо, якщо можна просто вимагати найагресивнішу процедуру в надії, що після важкого періоду реабілітації на місці зморшок і пігментації за помахом чарівної палички з’явиться нова бездоганна шкіра.

Глибокий пілінг дає найпотужнішу ексфоліацію і виконується виключно під наркозом в клінічних умовах, а період реабілітації триває від двох тижнів до півтора місяців. Глибокі пілінги показані досить вузькому і специфічному колу осіб: найчастіше професійні дерматовенерологи призначають цю процедуру для вирішення проблеми травм, шрамів або отриманих опіків, але ніяк не для вирішення антивікових проблем.

Jet pill

Jet pill - ще одна маніпуляція, яку пропонують зробити жінкам після 30. Однак ця процедура - хороший і досить універсальний додаток до антивіковим кріомассажам. Подача спеціального терапевтичного коктейлю, що містить вітаміни та антиоксиданти, під високим тиском забезпечує лімфомассаж, приплив кисню до шкіри і викликає трансдермальне стан: процес, коли епідерміс здатний переносити корисні речовини з поверхні шкіри на більш глибокі її шари.

Через свою атравматичність серед косметологів вона отримала назву «процедура на вихід»: дівчата різного віку воліют робити її перед важливими подіями, будь то випускний, побачення або весілля. Як виявилося, особливих показань для застосування її на віковий шкірі немає, та й процедурою anti-age її навряд чи назвеш, так як Jet pill дає нетривалий результат і потребує частого оновлення.

Фототерапія

Ще одна маніпуляція, яка має суперечливі наслідки. З одного боку, вона ущільнює шкіру, зменшує кількість видимих ​​капілярів, звужує пори і стискає колаген в клітинах, перешкоджаючи втраті контурів.

З іншого боку, фотоомолоджування зневоднює верхні шари епідермісу. Тому якщо перед процедурою не був пройдений курс спеціальної підготовки, наприклад, біоревіталізація, то і ефект буде зовсім не тим, що вам обіцяли.

Старіння, на жаль - незворотний процес. Втім, завдяки зусиллям досвідчених косметологів клніки “Медична Допомога” ви зможете повернути своїй шкірі колишню красу і здоров’я. По посиланню https://md-clinica.com.ua/service/cosmetologist ви дізнаєтесь про косметологічні послуги, що пропонує клініка, особливості їх проведення, ціни, контактні дані.