Вибираємо сережки за типом обличчя

Як відомо, жінки люблять вухами, і воліють їх прикрашати не дешевою біжутерією, а вишуканими ювелірними виробами з дорогоцінних металів: золота, срібла і платини. Зважившись обзавестися такими сережками, слід звернутися до багатого асортименту інтернет-магазинів. А щоб обрана пара стала справжньою окрасою вашого образу, слід керуватися порадами стилістів щодо підбору прикрас за типом обличчя.

http://kashtanbc.com.ua/sergi/

Овальне обличчя

Власниці такого типу зовнішності можуть вибирати абсолютно будь-які види сережок. Їх однаково ефектно прикрасять як мініатюрні пусети, так і об’ємні підвіски. Єдине табу - занадто довгі і тонкі аксесуари. Форму також можна вибирати, орієнтуючись на особистий смак.

Кругле обличчя

Таким дівчатам варто вибирати сережки будь-яких форм, крім округлої. Також слід уникати прикрас типу “цвяшок” і занадто масивних підвісок. Кращим варіантом для кругловидих красунь стануть подовжені сережки і моделі середнього розміру з камінням трикутної огранки.

Квадратне обличчя

Цьому типу слід звертати увагу на прикраси заокруглених форм, щоб вони згладжували незграбні риси. Добре на них будуть виглядати маленькі “цвяшки” і моделі з англійським замком.

Для вечірнього виходу варто вибирати підвіски, довжина яких буде нижче рівня підборіддя. Головне, щоб вони не нагадували прямокутник або квадрат.

Трикутне обличчя

Дівчатам такого типу рекомендується вибирати великі аксесуари, довжина яких закінчується на рівні губ. Вони допоможуть збалансувати занадто широкий лоб. Лаконічні “цвяшки” також підійдуть. При цьому, уникати варто всіх моделей, декор яких нагадує трикутні риси.  

Ромбоподібне обличчя

Даний типаж відрізняється яскраво-вираженими вилицями, згладити які можуть сережки з об’ємним декором. Довжина їх повинна бути середньою. А ось уникати при такому особі варто коротких моделей і різних пусетів. Вони будуть лише підкреслювати ромбовидні риси обличчя. 

Підбиваючи підсумки

Як бачите, вибір  прикрас дуже простий, якщо слідувати рекомендаціям професійних стилістів. Головне, точно визначитися з типом свого обличчя. Для цього достатньо подивитися в дзеркало і обвести риси уявною лінією.

І звичайно при покупці обов’язково потрібно враховувати власні уподобання. Тільки по-справжньому вподобані сережки ви будете носити з справжньою насолодою!