“Мій будинок - моя фортеця”: особливості та переваги установки відеодомофонів

«Мій будинок - моя фортеця» - так говорить народне прислів'я, проте щоденні зведення новин, повідомляють нам про зростання числа правопорушень, все частіше ставлять це твердження під сумнів. Піклуючись про власну безпеку та безпеку свого будинку, ми звертаємося все до нових і нових методів.

На щастя, на сьогоднішній день з метою збереження нашого майна винайдено вже чимало засобів захисту: квартирна сигналізація, датчики руху, антивандальні склопакети, супер стійкі вхідні двері з практично сейфовими замками. Однак зайва обережність ніколи не завадить. Домофон - надійний пристрій, який стане вірним стражем на підступах до вашої фортеці. У цьому контексті хочеться порекомендувати кольорові відеодомофони і комплекти від компанії GL-GROUP.

Отже, відеодомофон - це пристрій зв’язку, наділена блоком зв’язку, монітором, трубкою, контролером, електронним замком, кнопкою «Вихід». Домофон призначений для контролю безпеки доступу в приміщення, або на територію. Купуючи цей чудовий пристрій, ви відкриваєте для себе масу можливостей.

По-перше, ви завжди зможете побачити нежданих гостей, при цьому, не виявляючи себе. По-друге, у вас з’явитися можливість переглядати те, що відбувається в під’їзді, не виходячи при цьому на сходову клітку. По-третє, навіть якщо ви забули ключ від домофона, домашні з легкістю відкриють вам двері.

Вибір модифікації відеодомофона цілком і повністю залежить від розмірів вашого гаманця. Найдешевшими є пристрої з чорно-білим зображенням. Для тих, хто звик до максималізму, навіть в дрібницях, вже винайдені багатоканальні домофони з кольоровим екраном, розширеним кутом огляду і можливістю збереження знімків з камери.

Домофони класу «люкс» оснащені навіть такими функціями як автовідповідач, пара з мобільним телефоном власника, передача картинки з монітора домофона на монітор комп’ютера або телевізора, вбудований пристрій, що дозволяє переглянути всіх відвідувачів під час відсутності господаря.

Слід зазначити, що навіть найдорожчі сучасні відеодомофони мають вмонтовані інфрачервоні камери, які дозволяють розглянути обличчя гостя, навіть якщо в під’їзді не залишиться жодної лампочки. В середньому ціни на відеодомофони з установкою коливаються від 4 тисяч грн. і вище.

До слова сказати, асортимент відеодомофонів дозволяє задовольнити будь-які, навіть найвибагливіші бажання покупців. Якщо у вас довірчі відносини з сусідами, то кращим вибором стане блок зв’язку, наділений можливістю індивідуального виклику для кожної квартири, оскільки такий варіант сприяє суттєвій економії сімейного бюджету. Не менш корисним виявиться відеодомофон, що включає в себе екстрену функцію виклику рятувальних, пожежних або медичних служб.